reklama

Luty 2013

cześć dziewczynki, witam się po weekendzie. Później Was nadrobię bo pewnie nadrukowałyście sporo. Wróciliśmy od rodziców, ja oczywiście bardziej chora niż przed wyjazdem. Dzisiaj będę leniuchować i się leczyć. Przyjemnego dnia

reklama
Witam wszystkie mamusie:))

Robotny weekend mialam jakisi brzuch pobolewa:/

W sobotę przyjechał mój przyjaciel z dziewczyną i dali Izie taka grę gdzie lowi się rybki...no szok z Marta gralysmy cały wieczór bo z dzieciństwa ja znamy hehe
Wcześniej byłam na zakupach i kombinezon dla Belli zakupiony:))

Mieliśmy przygody u weta, pani zdejmowala szwy, okazało się że lekko wrosly i pani polala je takim specyfikiem i nagle mój mąż siada i mówi że mu słabo:/ popatrzylam na niego ale wiem, że on tak ma więc nic nie mówię...w międzyczasie przyjechał inny pies z wypadku i baba darla się na męża aż ja dr wywalil...i nagle ja się rozjechalam:( pani mnie wyprowadziła do pomieszczenia chłodnego patrzę a tam siedzi rozjechany ten facet hahaha
Wet mówiła że ten zapach tak działa na człowieka!!

A w niedzielę u mojej mamy byliśmy, Iza super się bawiła i nawet z moim tata wyszła ma spacer z psem:))

Dziewczyny Wy też takie bez energii? Chyba na nastepnej wizycie o jakieś witaminy muszę zapytać, bo mam totalny jej brak:((

Annaroksana trzymam kciuki:))

Cortin To może i ja tak mam, bo wyniki po zelazie mi się poprawiły i też spoko są:))

W nocy mała mi coś uciskala bo budzilam się z dziwnym bólem w lewym boku w okolicach bioder hehe

witam :)
ja jak zwykle mam lenia... Ale dziś idę pierwszy raz do szkoły rodzenia :blink: zobaczymy jak będzie.
Byłam w lidlu- i nie było proszku :-(
Mój dzidzius jakos ostatnio mało ruchliwy:-(
W sobotę byłam u koleżanki, która wspomniała o kurczaku duszonym w sosie śmietanowym- i oczywiscie od tamtej pory non stop myślę o tym kurczaku! To taki smak z dzieciństwa, mama często robila takiego kurczaka. Do tego ziemniaczki i gotowana marchewka lub marchewka z groszkiem- pycha!
Ale mnie ostatnio na słodkie meczy- dosłownie aż się trzęsę!

Czołem!

Doczekałam się przesyłki obfotografuje i wrzucę tam gdzie trzeba.

Bella. Bez energii non stop :/

Gosia. No ja teraz już zaczyn do pizzy zrobiłam, bo jak przeczytałam to stwierdziłam, że bez pizzy nie wyrobię ;)) Dziewczyny (które nadal w domu i bałaganią ile wlezie) mnie poparły i teraz będzie produkcja.
Tylko tak pifkiem bym popiła (Cortina nie jesteś sama!!!), a nie wolno (bezalkoholowe wypróbowałam, ale to nie to...), albo choć colą a nie mam...

O boszzzz jak mi się chce jeść! Chyba będę się modlić przed piekarnikiem dopingując pizzę do rośnięcia ;))

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki
Ja się dzisiaj czuję jakby po mnie czołg przejechał :eek: Mam wrażenie, że jestem spuchnięta jak balon, w ogóle nie mogłam się obudzić (wstałam o 11:30) jakbym powieki z ołowiu miała, a teraz siedzę taka jakaś niemrawa.
Poli no i narobiłaś mi smaka na pierogi :tak: muszę zobaczyć co mam w lodówce, ale chyba jakieś ruskie się ostały :-)

Idę coś zjeść :tak:

Annaroksana i jak wizyta?

o matko! co się ze mną dzieje! własnie pusciłam sobie piosenkę (stara, sentymentalna, ale nie będę Wam pisać jaka bo sie posikacie ze smiechu).
To że pusciłam to nic- ja zaczęłam tańczyć:szok: po sekundzie tak się sama przed sobą zażenowałam ze szok! Poczułam się tak jak stara mamuska na jakimś weselu, gdzie małolaty chichrają się za plecami!:szok:

My już po wizycie. Wszystko dobrze zaraz opisze i dodam foteczki mojej księżniczki na wateczku odpowiednim. :tak:
Witam nowe mamusie. :-D
Bardzo przykro słyszeć o Waszych dolegliościach,; bolerioza:szok: a skad to, i
te bóle brzuszków. Dziewczynki leżcie i odpoczywajcie.
ja przed i wczoraj też mały maraton i spałam już o 8.
Dbajcie i leżcie bo warto robić wszystko co dobre dla naszych pociech. :-) Miłego poniedziałku.
gniduś jutro twoja kolej trzymam kciuki mocno mocno i mocniej.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry