reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Poli wal po kaloryferach może się skapnie o co chodzi.
Za mną też od jakiegoś czasu chodzi pizza i chyba sobie jutro zrobię na obiadek :-) Jakiego sera używacie do pizzy?

reklama
cześć dziewczyny :)
dłuuuugo mnie nie było -najpier ja się przeziębiłam a skończyłos ie zapaleniem oskrzeli a jak się lepeij poczułam to mój starszyzaczął mieć goraczkę ale bez innych objawów po trzech dniach goraczki 39,7 wypadły mu górne jedynki i okazało się, że to wina zebów cała ta goraczka - na szczęście :)

tak czy siak wróciłam do żywych ;)

i bardzo serdecznie Wam dziękuję za pamięć i smski!!!! jesteście kochane!!!! :-)

Poli- dzwon nawet jak sie uspokoi. jak przyjadą kilka razy to może się opamięta.
Ja mam tak z jazgoczącym pieskiem sąsiada. Ujada caly dzień i do późna wieczorem :no: w zeszłym roku poszliśmy do nich z moim ukochanym, bo w zimę jak były te najwieksze mrozy (te mega mrozy) ten piesek stał w nocy na ogrodku i ciągle dziamał. Bardziej nawet z troski poszlismy bo taka pogoda a wlasciciel go na mróz wystawiał. Jak stanęlismy i zawołalismy tego sąsiada to nagle na balkonach odezwało się masę ludzi. kazdy się zainteresował, ale chyba bali się odezwac pierwsi. Ale i tak to nic nie dało :no:

Sylwia- do pizzy najlepsza mozarella :-p

cześć dziewczyny :)
dłuuuugo mnie nie było -najpier ja się przeziębiłam a skończyłos ie zapaleniem oskrzeli a jak się lepeij poczułam to mój starszyzaczął mieć goraczkę ale bez innych objawów po trzech dniach goraczki 39,7 wypadły mu górne jedynki i okazało się, że to wina zebów cała ta goraczka - na szczęście :)

tak czy siak wróciłam do żywych ;)

i bardzo serdecznie Wam dziękuję za pamięć i smski!!!! jesteście kochane!!!! :-)

OOO matko i córko:eek::szok:To mieliście niezłe "przygody" zdrowotne..Dobrze, że wszytko idzie ku lepszemu:-D

hej!
próbuję nadrabiać, ale moja Hanka znalazła sobie super zabawę - maluje moje powieki cieniami - wyglądam bosko:-D

i ja ponarzekam na samopoczucie - brzuch mnie boli, plecy, szybko się męczę i ogólnie wszystko jest beee:sorry2:

poli w dzień ciszy nocnej nie ma ale zakłócanie spokoju jak najbardziej jest karalne

http://prawo.money.pl/kodeks/wykroc...wko-porzadkowi-i-spokojowi-publicznemu/art-51

edit

urwało mi posta buuuu:wściekła/y:

edit 2

chciałam się grzecznie przywitać z nowymi lutówkami

Marta życzę zdrówka!!!!!
Bella jak dobrze, że znalazłaś sposób żeby ulżyc psince!

no i oczywiście poszukam czy mam drożdże, bo i mnie przyszła ochota na pizze:-D

ooo i Lady Do wróciła - witaj! ale Was dopadło:(((

Ostatnia edycja:
Kurcze;(
poszłam do gp a tu krew w moczu wyszła buuuuuu:szok: czuje że mam trochę pécherz przeziębiony. Dałam krew do labolatorium i zobaczymy czy polece do tego Londynu:wściekła/y:
Ladydo witamy ponownie;)

Poli z mojego doswiadczenia policja nic nie da:(( jak się człowieka nie zawstydzi to d...a ja mieszkalam pod alkoholikiem a nad nim mieszkała imprezowiczka ...ile to razy byla policja i nic, i mój tata upierdliwie chodził do niej, i po jakimś czasie jak się po sąsiadach roznioslo to głupio jej było:)
W nowym mieszkaniu nasz sąsiad a tablicy ogłoszeń i przy windach wywiesil kartkę że państwa x pod numerem x uprasza się o ... Kaszana byla i cisza się zrobila;)
Powodzenia Kochana:**

Lady Do super że już z nami jesteś:))

Annaroksana trzymam kciuki aby wyniki były dobre i wyciecza się udała:))

W nowym mieszkaniu nasz sąsiad a tablicy ogłoszeń i przy windach wywiesil kartkę że państwa x pod numerem x uprasza się o ... Kaszana byla i cisza się zrobila;)
super pomysł:) My im kartkę raz do skrzynki wrzuciliśmy i jak ręką odjął, bo wcześniej to się darła CAŁĄ NOC. Ale w dzień słyszę całą litanię tej starej baby..męża wyzywa za kasę, zdradę, lenistwo itd..

Lady Do witamy z powrotem:) Dobrze, że dolegliwosci minęły no i znacie ich przyczynę.

bella zwierzęta potrafią być na prawdę wdzięczne choć czasem się zwyczajnie boja- ale to tak jak my:)

poli nie zazdroszczę sąsiadów. ja też mam nie za ciekawych i pomimo mieszkania domu to często słyszę jak się kłócą i o co:(

która miała frytki? proszę sie podzielić bo ja też mam ochote!

ta mgła mnie dobija:( cały dzień taki mleczny widok za oknem a ja muszę zaraz wyjść i aż mi zimno na samą myśl:( brrr

reklama
LADY DO witamy ponownie:) jak dobrze, że zdrowa i nic Wam nie jest.
POLI ooo na sasiadów to chyba nie jeden narzeka. obys znalazła na nich jakiś sposób.
PATIK podeslij Haneczke do mnie:p ja bym się jej poddała i sasneła:-D jak mnie ktoś tak mizia to od razu chce mi się spac. to samo mam u fryzjera. sie człowiek odpreży:-D
ANIOŁECZEK u mnie mgła zeszła i piękna pogoda się pojawiła. prawie 20 stopni.

moje dziecie zostanie akrobatą bo raz kopie bardzo nisko a faz fik i juz koło pepka:szok::-D

dziewczyny a czy Wy juz pod reka czujecie malca?? znaczy się tak zeby mąż dotknął?? ja to chyba za gruba jestem na takie cos:zawstydzona/y:

Do góry