Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam
A o porodzie- wiesz taka informacja która mnie zaskoczyła, to chyba o pecherzu płodowym. Że lekarze przebijają ten pęcherz, ale dla swojej wygody, bo dla dziecka to lepiej, jak ma "amortyzację". A reszta rzeczy to mówiła jak wyglada poród, jakie fazy itp.
niekoniecznie tylko dla wygody... czasami po prostu dla przyspieszenia jak już poród zbyt długo QUOTE]
no wlasnie powiedziała, że np. dla przyspieszenia porodu
.Oczywiście na pewno zalezy to od indywidualnych przypadków, rózne czynniki na pewno brane są pod uwagę.
Gosia- obejrzajałam demotywatora <szok> to chyba jakiś żart?
Moze jeszcze trzeba oskarzyć wszystkich facetów o to samo, bo przecież mają niekontrolowane wytryski??? (np. we śnie, zwłaszcza w wieku dojrzewania).
na szczęście jak zasnęła to dała pospać do 9.30 więc funkcjonuję normalnie...
jakbym za zachowanie mojej Hani miała dawać naklejki to musiałaby często chodzić cała w chmurkach burzowych i gradowych:-( ma takie wahania nastroju i humoru, że nie nadążam
w jednej chwili jest to rany przyłóż, po czym nagle zaczyna się denerwować, marudzi o wszystko, nic jej się nie podoba. Moje tłumaczenia ignoruje