poli0105
Fanka BB :)
mam w zamrażalce. Obsesyjnie myślę, czy nie dobrać się do nich.
dobra......namówiłaś mnie! wstawię 6, żeby miec wymowkę, że inne ciężarówki to jedzą AŻ 7!
![]()
wariatka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
mam w zamrażalce. Obsesyjnie myślę, czy nie dobrać się do nich.
dobra......namówiłaś mnie! wstawię 6, żeby miec wymowkę, że inne ciężarówki to jedzą AŻ 7!
![]()

Były jeszcze pampki z promocji, kupiłam też kosmetyki dla Jaśka, wkładki laktacyjne, chusteczki nawilżające bambino do szpitala, no i proszek lovela. Jeszcze przed pracą emka zmobilizowałam go do przyniesienia ze strychu ubranek. Podzieliłam rozmiarami i od jutra robię pranie. W planach mam jeszcze zakupy przez neta. Torbę do szpitala już też wyciągnęłam i pomału będę tam dorzucać co potrzeba.
fajna gra dla dzieci
Ravensburger GRA Zręczn DRAGI DRAGON SMOK Nowość (2830611281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dostała ją na Mikołaja. Mówię Hance " znowu wygrałaś" a ona "bo byłam mądra i sprytna, a Ty mamusiu musisz dużo ćwiczyć!"
nie ma co się przejmować tylko robić swoje

o matko! dostałam jakiejś presji, nawet torby spakowanej nie mam i nic nie przyszykowane. Strasznie czas zaczął przyspieszac!
Teraz święta na głowie a zaraz po swietach styczen...
Ale nerwa nagle dostałam....

jakbym mojego męża słyszała 

, w weekend kazał mi wszystko szykować, bo jak będzie trzeba nagle jechać do szpitala, to gdzie on to wszystko znajdzie