Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i też złapałam nerwa jakiegoś. w pierwszej ciąży w 7 miesiącu już miałam wszystko poszykowane, a teraz nie mam nic!Smoniczka co rozumiesz przez sprzet? Zaplecze przy ew. Powiklaniu czy sprzet do porodu? Bo ja bym poszla tam gdzie sa lepsi ludzie i moja gin. Gdyby chodzilo tylko o sprzet do porodu. A jak mowimy o zapleczu medycznym to juz trudniejszy bym miala wybor://

ponoć przy pierwszej ciąży idzie cię na cc, a przy kolejnej rodzi się sn -na necie też takie info znalazłamwiecie ze i mnie wizja porodu już ogarnia! ja prawie nic nie mam do szpitala dla siebie!!!stresuje mnie to wszystko. boje się ze nie zdąże kupic tego co chciałam
niby 2 maiesiace ale różnie może byc.
KWASIA oooo nóz się w kieszeni otwiera jak słysze o takich dobrych radach. nienawidze tego! spokoju i siły Ci zyczę:*
KASIADZ kurcze to dziwne bo moja mala też nie jest ułozona główką w dół i od razu dostałam info że jak nie fiknie to cc. pewnie co lekarz i szpital to inne zasady.
mnie znów boli brzusiopochodziłam i mam za swoje. prezenty już prawie gotowe, jedno z głowy.