Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dużo zdrówka dla córci. Mój synek jak był mniejszy pluł syropami i trzeba było też na siłe a teraz uwielbia je pić i czasem jest płacz jak dostanie jedną dawkę i drugiej już nie może.
Koniec leżenia!!! Postanowiłam potem pojechac do rodziców po południu, mąż znów dziś w terenie do późna.. Matkoo dziewczyny, Leoś prawie na plecy mi włazi
Jak to możliwe hahaha
na po porodzie
Trzeba korzystać, bo jak ruszymy z budową to kaput

w sobote spakujemy torbe bo sama nie dam rady i we wtorek wizyta u gina- zobaczymy co powie.

poza tym jak dziewczynki w końcu zasnęły to już późno było
ale na szczęście nie padłam i zaliczyłam jeszcze urodzinową kąpiel z emkiem w naszej dużej wannie pełnej piany;-)
więc będę mieć pomoc:-)
może jestem dziwna, ale jakoś mnie te wizyty stresowały - ale może dlatego że każda niezapowiedziana wizyta mnie stresuje hehe Położna była u mnie te kilka razy, powiedziała co trzeba, część rad zapisała w książeczce zdrowia dziecka, zostawiła też telefon w razie czego i to mi wystarczyło
wiadomo, czasami wystarczy świadomość, że jest ktoś chętny do pomocy i człowiek nie czuje się taki zagubiony...
i z nazwiskiem panieńskim i nikt ostatnio przy porodzie Zosi z tego problemu nie robił
Niestety po dobroci się nie da
wierzę, że jeszcze zrobi fiołka
oby maluch nie okazał się uparciuchem i nie zrobił mamie na złość
żartuję oczywiście
Niech siedzi w brzuszku spokojnie do lutego;-)