martik77
Fanka BB :)
Jakie wy biedne z ta bezsennoscia jestescie, ja zasypiam ok 22.30, potem pobudka o 2 i 6 na siusiu i o 8mej budzi mnie psisko na przytulanki;-), ale mam wrazenie, ze moglabym spac 24 godziny na dobe.
Gosiu to wlasnie moj GP zaproponowal mi to badanie na GBS za 70 euro, ale chyba zapytam w szpitalu, z tym ze wizyte mam dopiero 29go i nie wiem czy to nie bedzie zbyt pozno.
Zanetka jak tam zakup szlafroka? ;-) ja bylam wczoraj na miescie i niestety nic nie kupilam, ale widzialam sie z kolezanka ktora rodzila 3 miesiace temu w tym samym szpitalu i ona powiedziala ze nie brala szlafroka tylko bluze z kapturem meza
)) jest to jakies wyjscie z sytuacji.
Dziewczyny ja dzisiaj na sniadanie zjadlam 5 paczkow
... jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze przez 8 miesiecy przytylam 7kg a kolejne 7 dorzuce sobie w ostatnim... chyba musze do pracy wrocic, siedzenie w domu zdecydowanie nie sluzy mojej wadze hehhe.
Ale mi sie teskni za sniegiem dziewczynki... zeby tak chociaz na kilka dni tu cos spadlo...
milego dnia
Gosiu to wlasnie moj GP zaproponowal mi to badanie na GBS za 70 euro, ale chyba zapytam w szpitalu, z tym ze wizyte mam dopiero 29go i nie wiem czy to nie bedzie zbyt pozno.
Zanetka jak tam zakup szlafroka? ;-) ja bylam wczoraj na miescie i niestety nic nie kupilam, ale widzialam sie z kolezanka ktora rodzila 3 miesiace temu w tym samym szpitalu i ona powiedziala ze nie brala szlafroka tylko bluze z kapturem meza
Dziewczyny ja dzisiaj na sniadanie zjadlam 5 paczkow
... jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze przez 8 miesiecy przytylam 7kg a kolejne 7 dorzuce sobie w ostatnim... chyba musze do pracy wrocic, siedzenie w domu zdecydowanie nie sluzy mojej wadze hehhe.Ale mi sie teskni za sniegiem dziewczynki... zeby tak chociaz na kilka dni tu cos spadlo...
milego dnia
a krówka to krówka
:-)
jestem prze szczęśliwa, wyspana i mam takiego powera, że jak tylko wstałam to zaczęłam sprzątać :-) 

?