• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Ciekawe co tam u naszej agaod?? ja miałam być w pierwszej trójce a tu narazie nic :)) a w sumie moge już rodzić bo przecież szyjka już dawno zgładzona i rozwarcie, mały bardzo nisko, tak nisko że wydaje mi się jakby zaraz miał wylecieć.. dzisiaj strasznie mocno mnie w pochwie kłuje,może rozwarcie się powiększa..

reklama
agaod zrozpaczona, skurczy brak, rozwarcia tez, skurcze sa ale malo :( nie spalam jeszcze nic, lekarz powiedzial ze rano kroplowka jak nic przez noc sie nie wydarzy a jak kroplowka nie pomoze to cc. Buziaki kochane ciotki :*

dziewczyny ja myślę, że agaod wody się sączą (tak pisała...) więc pewnie nadal maluszek coś tam ma. długo ją trzymają, ale z drugiej strony na pewno nie chcą działać na szkodę dziecka. gdyby wód już brakowało to pewnie by działali - takie moje zdanie.
ech... jak o tym myślę to mi się przypomina mój pierwszy poród i tkwienie w szpitalu od 8 czy 9 rana w piątek, a młody wyszedł dopiero przed 17 w sobotę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry