reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Luty 2013

nadika, kciuki za dobre wyniki zaciśnięte &&&&&. Uściskaj dziś specjalnie i ucałuj od BBciotki Daniela z okazji skończenia roczku. I u nas cycek króluje w nocy, na razie nie odstawiam, ale jak będę musiała to też nie będę mieć pomocy ze strony męża, ale to dlatego, że biedak wstaje o 4:40 do pracy, więc nie miałabym serca ganiać go jeszcze do dziecka.
GiaModern, współczuję choroby zdrówka dla Was. W naszym domku gości rotawirus od piątku, oszczędził tylko babcię reszta poległa mniej lub bardziej, najgorzej przechodzi go córcia.

reklama
Dzien dobry :-)
Nadika nie wiem jak wyglada Wasz zwiazek z mezem, ale zwlaszcza w takim przypadku, kiedy masz dodatkowy stres, mysle ze to jest odpowiednia chwila na bardzo powazna rozmowe z mezem, Powiedz mu o wszystkich swoich lekach I zmartwieniach, to sa wasze wspolne dzieci I potrzebujesz jego pomocy.
A my tu bedziemy trzymac kciuki I nie puszczac, zeby wyniki wyszly dobre :-)

Gia zdrowka dla syneczka I dla Was, u nas Szymon 2 miesiace teu zlapal jakiegos rotawirusa, ale na szczescie nie przechodzil tego bardzo ciezko, moze dlatego ze byl na rota szczepiony.

U mnie jakis gorszy okres ostatnio, duzo spraw na glowie i zbyt wiele z nich, nie jest zalatwione tak jak bym chciala, ale coz zycie hehhe bedzie lepiej...kiedys :-)
Ja juz po pierwszej kawce, ale ide wlasnie robic druga- ktora chetna, ktora??? Smoniczka twoja inka juz stoi I czeka, kiedy ruszysz sznowna do Martik:-D
Milego, slonecznego dnia:happy2:

Danielku wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin. Duzo zdrowka, usmiechu I zabawek:-) Sto lat!!!

Martik do tej mojej inki dorzuć wiadro kofeiny :) bo się coś obudzićnie mogę.

U nas dzisiaj piękne słońce i jak na razie +4 :) więc spacer dzisiaj obowiązkowo :)

Danieluś wszystkiego co najlepsze :)

Nadika- dołączam się do zaciśniętych kciuków. Masz jak w banku, że w walentyki zamiast myśleć o chłopach, będziemy myśleć o Tobie! Cieszysz się z tego faktu, co? :D

Witajcie, Laura śpi więc mam chwilę czasu żeby się odezwać.
Piękna pogoda dziś u nas, jak tylko się obudzi to idziemy na zakupy jedzeniowe i ro rossmana.
Zdrówka dla chorusiów i najlepsze spóźnione życzenia dla wszystkich roczniaczków.
Mam chyba milion stron do nadrobienia:angry:postaram się wieczorem:tak:

Komu komu roczek wybija? chwalic się!

umnie pogoda piekna za to wiatr okropny. Łeb chce urwac! nawet na spacerze nie byłyśmy bo się nie da.

MARTIK I SMONICZKA narobiłyście mi smaka na inkę! mmmniam!
MARTIK a co Ty się odchudzasz, że takie kawy pijasz?:-p

reklama
Domik- ja na wiecznej diecie jestem kochana :-D a powiem Ci ze ta kawusia najlepiej smakuje zagryzana paczkami seseese:happy2:
Kubusiu I Adasiu- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :) Sto lat, sto lat I gory prezentow !!! :)

Do góry