domikcw
Fanka BB :)
pomocy!!
odebrałam wyniki glukozy.
naczczo jest 4,58 mmol/l
a po obciążeniu 50g jest 6,69 mmol/l
co to znaczy??
odebrałam wyniki glukozy.
naczczo jest 4,58 mmol/l
a po obciążeniu 50g jest 6,69 mmol/l
co to znaczy??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Obudziłam się po 7 i tak tu sobie leżę
Przeglądam allegro za brakującymi elementami wyprawki. Poszłabym na spacer, ale wczoraj jak byłam na drobnych zakupach to była mordęga
Jutro za to zaczynamy szkołę rodzenia- wreszcie jakaś rozrywka;-)
, skoro w 23tyg0dz miał ponad 600g
zjadłam śniadanie i teraz myślę jak tu dzień rozplanować, obiad mam od wczoraj-zupka pomidorowa, lodówka pełna, tylko świeczuszkę na tort muszę kupić bo mój piesio kończy jutro 2 latka i torcik (galareta z kurczaka) muszę mu zrobić
ale się szykuje impreza

Miałam zaledwie 2 kilometry do przejechania z miejsca awarii do mechanika, ale tak się bałam nim jechać, ciągle coś przeskakiwało, po stronie kierowcy, ale jakoś się udało.
20km/h i dałam radę;-) Kilometrowy korek się za mną zrobił, bo kto to widział z taką prędkością jeździć przez miasto:-) Tym bardziej, że to nie Warszawa więc korków nie ma (ale w sumie to nie wiem jak w Warszawie jest bo tam nigdy nie byłam).

Cortina z moim dzieckiem chciałaś wózkiem się podzielić, to i może materacem się ze mną podzielisz?

;-)I chyba jest główką w dół (mam nadzieję) bo nogami strasznie wierzga mi po żołądku czy gdzieś w okolicy,bo niesamowicie źle się czuję. Dziś przychodzi do mnie koleżanka, która jest obyta w tutejszej papierologi ;-) i pomoże dojść do ładu i składu, podpowie co i jak, więc będę mieć zajęcie;-) Mąż z kuzynem pojechali od rana na fuchę a ja siedzę z żoną kuzyna i ich synkiem. Zaraz trzeba będzie wziąśc się do życia....a ja sił nie mam i dodatkowo ten brzuch bolący..

BebiKlub, Bebiko - Galeria
Dziewczyny proszę o głosiki na pauletta87 !!! dziennie można oddać po 3 głosy!!!pomóżcie
Z góry wielkie dzięki!

masakra ! cala noc z banki !
od kilku dni nie biore i jest ok, brzuch ok wiec chyba krzywyd sobie nie zrobilam ?
delikatna sie zrobilam niczym francuski piesek hau hau 

:-)
jakbys robila i mnie zaprosila to bym cie na liscie przyjaciol na miejscu nr jeden wpisala 

czekam az mnie najdzie ochota 
zadowole się mandarynka. jutro wizyta. aż się boje ile waże
może waga nie zeświruje