Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc idę odespać. Pisać nie mam czasu bo jak nie koleżanki to szkoła plus sprzątanie i córci zajęcia poza szkolne. Urwanie głowy.
komunia jest 15 czerwca więc super. 
wyników z glukozy też nie przysłali
teraz siedze i nie mam na nic siły
prawdziwa skarbonka...

mam na pośladku, a raczej trochę wyżej, sama nie wiem jak określić to miejsce, lekarka napisała że na pośladku dla mnie nisko na plecachkasiadz oby już było lepiej a masz typowego półpaśca na brzuchu czy gdzie indziej cie zaatakował?
Poli na takim standardowym przewijaku i 3 latek sie zmieści nawet pulchny... wiem z doświadczenia![]()
masa ziemniaczana jest bez grudek
Z jednej strony chciałabym poczekać na cieplejsze dni, o Świętach też pomyślałam eh nie będę teraz o tym myśleć
Pewnie zdecyduję się na zaproszenie gości do domu, a jedzonko na obiad zamówię z cateringu - na roczek Zosi skorzystałam i byłam zadowolona :-) Co do alkoholu to wódki nie postawię, ale winko i piwko w małych ilościach pewnie się znajdzie;-)
Od rana: bułeczka z twarożkiem, baton Pawełek, pół jabłka, kawałek szarlotki, marchewka, naleśnik po meksykańsku a teraz już niestety cała Milka
A do nocy daleko

to ja w takim razie jem przynajmniej 3 razy tyle hehe u mnie śniadanie to min 3 kanapki bo inaczej nie funkcjonuje. obiad to też pełen talerz
tyle, że jakoś na słodkie mnie nie ciągnie, ale jakieś czekoladowe cuda się zdarzają. co do samego obiadu to my w sumie jemy 2 razy ciepły posiłek - w południe zupa (jeden talerz to mi mało), pod wieczór jakby drugie danie. czasami tylko jest inaczej (jak np. dzisiaj), że nie ma zupy i wcześniej obiad.