reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

i ja się melduje...noc dzisiaj koszmarna, nie mogłam usnąć, budziłam się co 15 minut, ale to chyba ogólnie taka noc dziwna była bo mąż też się wiercił i mówił, że spać nie mógł...
za to odebrałam dziś wyniki na GBS i wynik ujemny :-):-) ale się ciesze bo nie będę musiała, żadnego antybiotyku brać :-)

co do rozstępów to się nie wypowiadam bo ja cała to jeden wielki rozstęp :crazy:do tego pojawiły się na brzuchu, niewielkie ale jednak są :wściekła/y: pocieszam się tylko, że z czasem zbledną i będą mnie widoczne a takie mogę je zaakceptować bo tych brzydkich czerwonych nie :angry:

reklama
Kasiulec o ty juz 39
moze pucharek ??? :rofl2:

wkleje wam photo, tak dla motywacji moze ktoras jednak sie zdecyduje ???
puchar_prezesa_kola.jpg

tak ostatnio o ubezpieczeniu tu dyskutowalysmy, wczoraj ide z dzieckiem do lekarza a tam e-wuś pokazuje ze dziecko nieubezpieczone :rofl2: system roku normalnie :-p

Gnidka gratuluję takiej pamięci! Ja to nie pamiętam co miałam na obiad tydzień temu a ty pamiętasz kto co pisał :rofl2:
Eve ty to masz atrakcje z synusiem.

Prezes jakaś nagroda za nasze męki na porodówce musi być.
edit: Kasiulec trzymam kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
za meki ? jakie meki pojdziemy dwa razy polozna powie "przyj,przyj" i po frytkach :-p
jak sa nagrody to musza byc i kary !
za przenoszenie kara chłosty :-D ??? czy kara grzywnej ??? :-p

"przyj,przyj" i po frytkach :-p

już się nie mogę doczekać jak zapełni się nasz wątek relacji z porodu i każda opisze jak to łatwo poszło:-)\

a pucharek chętnie przyjmę, a ten suwaczek to dziwny, bo mi z terminu wychodzi, że 39 to mam w poniedziałek, a wg.USG to jutro, więc trzymam się poniedziałku, skoro od początku mówią, że mam termin na 4 lutego, ale na pucharek czekam z niecierpliwością

Ostatnia edycja:
ale Wam zazdroszczę tych objawów porodowych:baffled: U mnie nicccc nie rusza do przodu. A w poniedziałek przecież skończony 38 tydzień..Posprzątałam troszku, ale synek nie daje, bo tradycyjnie szaleje.. I brzuch boli z jednej strony, więc trzeba odpocząć i hejaaa na nowo;-)

ojoj:szok: znów skurczowo się robi, a efektów w postaci dzidzi na świecie nie ma:-p

KASIULEC powodzenia:)
AGAOD a jak Ty się czujesz?? bo z Twoich postów to wygląda jakbyś nie rodziła tylko Ci ten nasz przystojny kurier Laure przyniósł:-D

zdrówka dziewczyny:*

No a ja piorę posciel dzidzi. Wczoraj druga doszła, ale się franca tak zmieła w praniu, że nie wiem jak to wyprasuje:wściekła/y: Dla rozrywki to mi meeega słabo i co rusz to poleguje.

A nasze mamuśki jak tam?? BELLA, MARTA co słychac??
MARTUSZKA a u Ciebie co tam??

reklama
Witam
ja tylko na chwilkę, zaraz trzeba iść obiad robić.
Doczytałam tylko, że wczoraj gorąco tu było...;-) No i że Patik w szpitalu. Patik trzymam tam za Ciebie kciuki &&&& oby rozwarcie postępowało i żebyś w końcu mogła utulić swojego Jaśka:tak:

Później Was dziewczyny doczytam, bo teraz czasu brak:crazy:

Do góry