• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Macierzyńskie i chorobowe

MONINI18

Początkująca w BB
witam serdecznie. mam pytanie, jestem obecnie na dodatkowym urlopie macierzynskim ktory konczy mi sie 23 lutego b.r
Pracuje na czas nie okreslony praca na stałe , zaszlam w ciaze i chcialabym przejsc po macierzynskim ponownie na chorobowe (L4) Czy jest taka mozliwość?? i czy dalej bedzie wyplacana pensja tak jak przed pierwszym porodem czyli cala ciaza L-4 puź niej macierzynski i na koncu wychowawczy. Został mi jeszcze zaległy urlop za rok 2010. co sie z nim stanie. prosze o pomoc

reklama
witam serdecznie. mam pytanie, jestem obecnie na dodatkowym urlopie macierzynskim ktory konczy mi sie 23 lutego b.r
Pracuje na czas nie okreslony praca na stałe , zaszlam w ciaze i chcialabym przejsc po macierzynskim ponownie na chorobowe (L4) Czy jest taka mozliwość??
Tak. Nie zależy to jednak od pani wyboru (chcę?) ale od stanu Pani zdrowia.

i czy dalej bedzie wyplacana pensja tak jak przed pierwszym porodem czyli cala ciaza L-4 puź niej macierzynski i na koncu wychowawczy.
W ciąży i na macierzyńskim tak, wychowawczy jest bezpłatny (od wielu lat).

Został mi jeszcze zaległy urlop za rok 2010. co sie z nim stanie.
Będzie do wykorzystania później.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry