Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz będzie próba tylko lekko podziabanego jedzenia dla dzieci- zobaczymy.Ja wyczytalam w poradniku Jak zywic malca, zeby dodawac pol zoltka do warzywek, zupek, co drugi dzien na zmiane z mieskiem. Tak tez robieMisiek i buraczki i brokułki lubi... żółtka mu jeszcze nie dawałam
Jak podajecie?? Tylko do warzywek czy do mięsnych zupek czy dań też??
A od 8 miesiaca podawac co 2 dzien (na zmiane z mieskiem) juz cale zoltko :-)Jak my jemy obiad to Jaś siada z nami przy stole i dostaje herbatnika albo coś w tym guście. Z mojego talerza zazwyczaj dostaje trochę ziemniaka a innych dorosłych rzeczy też tylko na smaczek, chocaż ostatnio wtrąbił z dokładką "ludzką" ogórkową, tyle, że z przewagą mocno ugotowanego ryżu. I chyba lepiej się już czuje, mniej cyca ciągnie i znowu zaczyna jeść to co mu się daKachna, tylko z tym dorosłym żarciem trzeba pamiętać, że przeważnie jest solone, maleńkim nerkom robi to dużą różnicę, bo poważnie obciąża ich pracę;-)
Nasza Iga zawsze sępi jak piesek i zawsze jej coś daję ze swojego talerza ale w symbolicznych ilościach, tyle tylko aby ją zadowolić, że je razem z nami;-)