reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

a ja właśnie wsypałam do jogurtu o smaku pieczonego jabłka łyżeczkę sody oczyszczonej i zamiast jogurtu otrzymałam jogurtowy mus :) hehe, chciałam zwalczyć zgagę i coś przy okazji zjeść :) pycha! :) no i zgagi nie ma ;)

reklama
Misia powiedz mi jak ty czujesz zgagę ?? Bo ja ostatnio lezałam w łóżeczku wieczorem i miałam
taki ból w kaltce piersiowej - znaczy sie w gardle blisko mostka cos strasznego
bolało jak czort!! Czy to mogłabyć zgaga ??? :( :-[

to jest umiejscowione za mostkiem czasem podchodzi aż pod gardło, ale boli tak paląco, jakbys wypiła coś żrącego albo gorącego... a nie daj boże ci się odbije to wtedy czujesz to w ustach, brrrrr :(

Wczoraj o 22.00 wzięło mnie na pizze ale nie taką z pizzeri tylko domową wiec zrobiłam ciasto sama, pieczarki były :)
serek też i za 30 min była gotowa mój mąż stwierdził że jestem nienormalna bo szybciej możnaby zamówić
ale ja chciałam taką swoją własną - dzisiaj tylko do mikrofali w pracy i mam obiadek jak nic!!

No to faktycznie masz powera ;D o tej porze to ja przewracam się na drugi bok ;D

Nie wiem co się dzieje ale ostatnio odpadam godzina 20-21 poprostu padam jak mucha :D mężunio czuje się osamotniony - chyba muszę mu to wynagrodzić ;) biedak remontuje i remontuje - dziś kończy pokoik dzidzi ;D
Dodam, że jedną ścianę wczoraj pomalowałam sam (prawie bo górnej partii nie dałam rady) ;D mąż myśłałam ze mnie zabije za to :D :D ale ja musiałam zrobić to po swojemu :D wyszło suuper.

Ogólnie zmęczona już jestem tym bałaganem ile by człowiek nie sprzątał to i tak brudno przez remont. ;D Ale juz niedługo max do końca tygodnia :D

Właśnie - święte słowa - ale plusem jest to, że mam już GAZ ;D ;D więc ciepła woda i wogóle - szczyt marzeń ;)

Mnie wczoraj wzięło na cycki z kury pieczone w rękawie foliowym w piekarniku bo soczyste są do tego kapelusze
pieczarek w jajku i bułce tarce usmazone na patelnii i sałatka grecka - pychotka była mniam mniam !!

reklama
Do góry