reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A ja wczoraj prawdziwy obiadek Mamusi - przywieziony przez Siostrę z domu rodzinnego :) wieuc - pyszna kapustka + kotleciki zawijane z pieczrkami i kwasna kapustką + ziemniaczki :) a dzisiaj klopsiki w sosie pomidorowym - zrobione pzrze Mamę oczywiście a w kolejce czeka leczo :)... mniam, mniam, mniam.....

reklama
Podaje przepis na tiramisu z lenistwa wklejam fotki!!
Ja robie bez truskawek i melisy ale jest pyszne!!
Acha i w lodówce trzymam krócej niz 12 godz!!
dsc024033fm.jpg

sposób podania
dsc024041eb.jpg

smacznego

Dzisiaj zerwałam się z samego rana i od pół godziny mam juz podszykowany obiad. Zrobiłam mielone kotleciki. Dziś wraca maja córcia od babci i dziadzia- była tam tydzień. Strasznie mi się tęskniło za nią :(. A obiadzik zrobiłam dla dziadzia, bo jeszcze dziś, zostawia babcię i wraca do domciu (200km), więc głodnego puścić go nie mogąę.

kurcze trochę je przesoliłam, soliłam na oko. :(

A ja wczoraj o 21.00 robiłam zupkę krem z brokułow i do tego grzaneczki mam już na dzisiaj pierwsze danie obiadowe zrobione,
oczywiscie wczoraj zjadłam talerz zupki wieczorem :) a co tam!!! :D

Karolla wygląda pycha - może w weekend sprobuję. A my dzisiaj soagetti na obiadek. Nawet Mati zjadł jako drugie drugie danie ( w godzine po przedszkolnym :) - łakomczuszek)

U mnie dzisiaj pomidoroweczka, ja z makaronikiem, maz z ryzem. A na drugie nalesniki, jak kto woli, z serem, drzemem i kilka z pieczarkami, salami i serem zoltym, zapieczone. Pewnie jedngo bede przegryzala drugim:)
Na deser winogronko.

reklama
Do góry