reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
Antares, zupa serowa to roztopiony ser żólty i bazylia albo co tam chcesz z zielonego dodać :D:D

Mnie dzisiaj wzięło na kawałki sera pleśniowego obtoczone w zwykłych Corn Flakesach i podsmażone na masełku.. Pyszne :)

A ja sie jakos tak niezdrowo ostatnio odzywiam :-)
Kluski, kluski, kopytka etc.
Przedwczoraj kluski slaskie, dzisiaj pierogi ruskie, jutro kopytka.... moglabymj tak w kolko, tylko kregoslup juz mi nawala od stania przy stolnicy :-)

Kurcze Kira Ty to robisz sama ? Mi by sie chyba nie chciało :) po pracy stac przy pierogach
ale też uwielbiam zdecydowanie mniam mniam te kopytka to sobie w weekend zafunduje chyba mężuś
nie lubi takich rzeczy a wyjeżdza wiec robie tylko dla siebie no i dzidzi :D

Ano robie sama :-)
Strasznie lubie wszelkie kuchenne zabawy :-)
Tylko pierogi chyba sobie odpuszcze... dzisiaj mialam z nimi problem, bo mam za dlugie pazurki przecinalam je sobie (tzn. pierogi, nie pazurki) ;-)
A kopytka i kluski, to w sumie szybko bardzo sie robi, tylko ja juz nie wyrabiam taka zgieta.... wszystkie blaty kuchenne mam za nisko :-) wyzszych nie robia ;-)

hmmm, takie pierożki to super sprawa :) ja mam za mało cierpliwości, ale mam pomysł, przygotuję ciasto i nadzienie i zagonię męża do lepienia, on lubi takie zabawy :p

a ja tez dzisiaj robie kopytka. Miały być ulubione ruskie pierogi, ale to może zostawie na końcówkę tygodnia. Wreszcie jak jestem na zwolnieniu to troszkę w kuchni moge pobuszować :laugh:
A ziemniaczki juz sie gotują

Ale mi narobilyscie smaka tymi kopytkami w sobote jak bede po zakupach to sobie zafunduje!!
Aha napiszcie krótko jak je robicie każda ma pewnie jakis swój przepis!!

reklama
Do góry