reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
a ja zrobiłam buritos :) i właśnie je zjedliśmy na kolację ;D Pycha pych pycha :) Karolla dzięki za podpowiedź co do naleśniczków :) Mniiiiiiiiaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Sorki, że na tym wątku ale nie wiem co jest grane czy to wina tego co jem - bo codziennie wieczorem i rano mnie czyści dokładnie :mad: Podejrzewałam, że to po orzechach włoskich bo przecież to błonnik, więc je odstawiłam a tu dzisiaj znowu. Hm.... dobrze się czuję i nic mnie nie boli tylko wieczorami mam wzdęcia i ten problemik no i z rana również. Już dzisiaj stwierdziłam, że zrobie dzień bez surowizny tzn. warzyw i owoców. Zjadłam zwykłą kajzerkę z masłem - no zobaczy. A moze też tak nieraz macie???

Ja to mam róznie :) na poczatku nie dawałam rady, bo nie mogłam a teraz :) raz tak a raz tak ale ogólnie - wszystko gra :) Wydaje mi się, ze wszytko u Ciebie w porządu :)

Rybka pisze:
Sorki, że na tym wątku ale nie wiem co jest grane czy to wina tego co jem - bo codziennie wieczorem i rano mnie czyści dokładnie :mad: Podejrzewałam, że to po orzechach włoskich bo przecież to błonnik, więc je odstawiłam a tu dzisiaj znowu. Hm.... dobrze się czuję i nic mnie nie boli tylko wieczorami mam wzdęcia i ten problemik no i z rana również. Już dzisiaj stwierdziłam, że zrobie dzień bez surowizny tzn. warzyw i owoców. Zjadłam zwykłą kajzerkę z masłem - no zobaczy. A moze też tak nieraz macie???

Rybko ja tak miałam ostatnio, to niby to moje zatrucie, ale poszłam do internisty i ten stwierdził że to od hemoferu, tego żelaza... no to nie biorę go już ale dzisiaj rano też mnie sczyściło... więc? aha i jeszcze mam potworną zgagę, której nie udaje mi się niczym zwalczyć i to około godzinki 1 w nocy mnie tak porządnie pali... aż tak mocno że muszę zwymiotować... jak zwymiotuję to troszkę lepiej ale i tak jest mi źle... kurcze nigdy nie miałam aż takich problemów, może to jakaś grypa jelitowa?

Kurcze ale nie biorę żadnych witaminek i proszeczków typu magnez czy żelazo - to może przesadziłam z produktami, które je zawierają ::)

Dziś nie wytrzymałam tak na sucho i zjadłam choroba jasna kapuśniak i po pół godzince zaliczyłam "szuflandię" :(

Teraz zjadłam kromkę bułki z masłem i wypiłam miętę i czuję się jak po zatruciu jakoś w żółądku dziwnie no ale jeszcze nie biegnę - a i zjadłam troszkę jagód ze słoiczka może to zatrzyma moje sensacje :mad: Już też się zaczęłam zastanawiać czy to nie jakaś grypa żołądkowa. Jak mi nie przejdzie to w poniedziałek chyba odwiedzę internistę. :(

reklama
Do góry