reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Myfa zdolniacha z ciebie. A ja dzisiaj na suróweczke zaserwowałam marchewke tartą z jablkiem - taka mała zachcianka, chyba w ten sposób zastepuje sobie słodycze. A tak bym zjadła ptasie mleczko :p ::)

reklama
Karola7 oj ptasie cytrynowe mleczko mniammm......zjadla bym a surowke z jablka i marchewki uwielbiam......do bigosu nie pasuje :-( pewnie pojutrze zrobie

Dzięki Myfciu :-* :-* za Twój przepisik ja dodaje czesto kapustki kiszonej ale mam taką robioną przez mojego dziadzia wiec jest pychotka
nie lubie takiej kupowanej bo ma za mało soku ! Wypróbuje Twój przepis zrobie bigos w sobote bo w niedziele meżuś wraca to bedzie jeszcze
lepszy ;) Buziaki!!!

Buritos wow !!! Ja robiłam kiedyś z mąki, wody, oliwy - 2 łyżki i trochę soli - bo chciałam takie zwykłe placki mączne jak tortille najlepsza maka
kukurydziana ;)

Myfa ze mnie tez jest samouczek!! :) i również w razie klopotow w kuchni dzwonie do mamy! :D ach co bysmy bez nich zrobiły... ::)
a na gołąbki to mi narobilyście takiego smaka że szok!!! ale przyznam że jeszcze sama nie robilam... moze juz czas... ::) :)

Karolla pisze:
Buritos wow !!! Ja robiłam kiedyś z mąki, wody, oliwy - 2 łyżki i trochę soli - bo chciałam takie zwykłe placki mączne jak tortille najlepsza maka
kukurydziana ;)

super dzięki, ale kurka nie mam kukurydzianej moze byc zwykła? A własnie to sie smazy na suchej patelni czy normalnie na tłuszczu?

A ja zrobiłam golonkę ale taką bez kości i bez skóry - wiec mało tłuszczyku. Napeklowałam ją przyprawami - postała tajk przez noc i wrzuciłam do rękawa i na gorącą wodę. Gotowała się dosyć długo ale za to po wyciągnięciu miód w gębie soczysta i mieciutka. Do tego zaserowałam ziemniaczki pieczone w mundurkach ale w plastrach z przyprawami i suróweczkę z czerwonej kapustki - paluchy lizać polecam ;D ;D

reklama
Antares moze byc zwykła ja patelnie smaruje oliwą dosłownie smaruje papierkiem kuchennym i potem na takiej piekę po 5-6 naleśnikach mozesz znowu posmarowac oliwka

Do góry