reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A my w sobote bylismy u znajomych na kolacji no i specjalnie dla mnie kupili śledziki. hihi, tylko mi juz smaczek na nie przeszedł, ale zjadłam i były pycha. no i jeszcze zrobili przepyszna sałatkę z pieczarek, groszku, jajek i szczypiorku - rewelacja. zamierzam poczestować moich niedzielnych gości.

reklama
Magdusia! Przybij piątkę. Kocham ziemniaki, wszystkie z wyjątkiem tych "z wody", tak się fachowo zwą (siostra dyplomowany kucharz uświadamia mnie w tej materii). Na imieniny mamy zrobiłyśmy takie paluszki ziemniaczane. Ciasto jak na kopytka tylko z majerankiem i gałką muszkatałową, zrolowane jak kopytka tylko w większe odcinki pocięte. Różnią się tym od kopytek, że obtacza sie je np.w wiórkach kokosowych i smaży. Palce lizać, goście chwalili i na stole lepiej się prezentują niż te "z wody" i łatwiej się częstować.

Przybijam piąteczkę dynia:) No i widzę, że suwaczkami idziemy łeb w łeb hehe >Wiesz już co będzie??Chłop czy babeczka? NO i skĄd jesteś? Bo ja Z Gdyni:)

Magdusiu. Byliśmy z mężem na USG 2 tygodnie temu ale pani powiedziała, że jeszcze jąderek nie widzi, więc temat płci pozostaje tajemnicą. Marek, jak to facet, marzy o synu, ja też (dwa wory ciuszków po siostrzeńcach męża dostaliśmy) ale jeśli będzie córcia tak samo będziemy się cieszyli, bo to nasze pierwsze i wytęsknione dziecko.
Niestety daleko do siebie mamy. Jestem z Radzynia Podlaskiego (takie małe miasteczko, ok.18 tys. mieszkańców, z bardzo prowincjonalnym klimatem), szukać trzeba na środkowym wschodzie kraju.
Część rodziny mego ojca mieszka w Gdańsku, ojciec też tam mieszkał i w stoczni pracował ale uciekł jeszcze przed wszystkimi zadymami w 70 latach i zjechał na spowrotem na wschód. COś go tu ciągnęło potem się okazało, że to przeznaczenie i oto jestem ja i moje dwie siostry i dwa metry młodszego brata.

Wow to braciszek niezły:) Ja mam siostrzyczkę młodszą o 3 lata i ma 186 cm wzrostu więc też niczego sobie hehehe

Brat nam się udał to fakt, przystojniacha, ostatnio malarzom pozował do aktu. Niestety towar eksportowy, wyjechał tym razem do Finlandii i się chyba zakochał w artystce malarce. Obiecał przyjechać i powitać na świecie nasze maleństwo.

haha Dynia bede mieszkac niedaleko Ciebie w Siedlcach.... Magduska tez mam siostre mlodsza o 3 latka....i tez wyzsza odemnie :-)

Cześc Dziewczyny jaka ja jestem dziś na siebie zła....zaraz po porzyjściu z pracy,pobiegłam do kuchni,pod pretekstem zrobienia herbaty i zjadłam przy okazji 3kawałki ciasta ze śliwka i 2 wafle z masą toffi...ale mowie wam nie mogłam sie powstrzymać,dopóki wszystko nie znikneło z talerzyka ;D
Ateraz ide grzać obiadek,bo mąż żarłok wraca zaraz.pozdrawiam.

Myfciu w Siedlcach mam brata ciotecznego a pod Siedlcami dwie ciotki. Mam sporą rodzinkę, w różnych miejscach Polski, przy zwiedzaniu kraju sporo oszczędzam na hotelach ;D.

reklama
Anetka dziecko a czemu ty zła jestes na siebie ;) że sobie pofolgowałas ej no nie żartuj pomyśl jak maleństwu było miło
w takich słodkościach pływać !!! Dobra mama z Ciebie ;) :)

Do góry