salsera
Fanka BB :)
A ja się witam tylko na chwileczkę
U mnie piękne słonko, az chce się gdzieś wyjść, zatem znikam po zakupy. Przy okazji obczaiłam że w Pepco mają zarypiste kompleciki tshirt + krótkie ogrodniczki i zdaje się rozpinane w kroku te spodenki są. Teraz tylko czy snoopy czy elmo ale raczej elmo i miejmy nadzieję że jeszcze będą 
Poziomki - widzę że jak nie możesz być już pierwsza to chcesz sie chociaż zapisać w historii majówek najdłuższym porodem
Trzymamy kciuki że wreszcie coś się ruszyło.
A jak wrócę to postaram się w jednym pokoju chociaż okna pomyć i pewnie pranie wstawię bo przez tych malarzy narosła mi cała kupa brudów.
Buziaki poniedziałkowe dla was kobitki
Poziomki - widzę że jak nie możesz być już pierwsza to chcesz sie chociaż zapisać w historii majówek najdłuższym porodem
A jak wrócę to postaram się w jednym pokoju chociaż okna pomyć i pewnie pranie wstawię bo przez tych malarzy narosła mi cała kupa brudów.
Buziaki poniedziałkowe dla was kobitki
Ale wczoraj go przeprosilam i powiedzialam, ze sama juz sie siebie boje, bo nie wiem kiedy wybuchne, a ja mam tak, ze co mam w reku to zaraz tym rzucam, tak, ze wczoraj lataly kanapki, szklanka z mlekiem i buty, az sciane pobrudzilam, dobrze, ze mamy pomalowane farbami zmywalnymi. Ale moj dobry chlop powiedzial, ze rozumie moj stan i dobrze ze to dopiero w ostatnim miesiacu sie zaczelo i ze teraz to on juz woli sie uciszyc i nie podejmowac klotni, bo ja jestem taka, ze zawsze moje musi byc na wierzchu...
a nigdy nie bolało