jandia
Początkujący
Hej dziewczyny :-):-)spokojnie tu dzisiaj nikt sie na porodówke nie spieszy:-)
My wkońcu wczoraj skończyismy remąt jutro biore się za extra porzadki mąż mi pomoze tak że myśle ze wieczorkiem bedzie błysk
wkońcuchce jeszcze odpocząć przed porodem a wiecznie coś!
Dzisiaj było tak pieknie i cieplutko byliśmy na spacerku i troche po górach ,ażsama byłam w szoku ze sie tak dokulałam ,mąż tylko się bała że gdzieś po drodze mnie weznie
Mandrzejczuk nie szalej tak
ja jak wrzeszcze to nawet pies do góry ucieka ale nareszcie dzieciaki jutro ida do szkoły :-)
Poziomki jutro Twój wielki dzień :-)ale Ci zazdroszcze ja tez bym chciała znać date igodzine:-)
My wkońcu wczoraj skończyismy remąt jutro biore się za extra porzadki mąż mi pomoze tak że myśle ze wieczorkiem bedzie błysk
wkońcuchce jeszcze odpocząć przed porodem a wiecznie coś!Dzisiaj było tak pieknie i cieplutko byliśmy na spacerku i troche po górach ,ażsama byłam w szoku ze sie tak dokulałam ,mąż tylko się bała że gdzieś po drodze mnie weznie

Mandrzejczuk nie szalej tak
ja jak wrzeszcze to nawet pies do góry ucieka ale nareszcie dzieciaki jutro ida do szkoły :-)Poziomki jutro Twój wielki dzień :-)ale Ci zazdroszcze ja tez bym chciała znać date igodzine:-)

Już będziecie w komplecie...