reklama

Maj 2011

Hej dziewczyny :-):-)spokojnie tu dzisiaj nikt sie na porodówke nie spieszy:-)
My wkońcu wczoraj skończyismy remąt jutro biore się za extra porzadki mąż mi pomoze tak że myśle ze wieczorkiem bedzie błysk :rofl2:wkońcuchce jeszcze odpocząć przed porodem a wiecznie coś!
Dzisiaj było tak pieknie i cieplutko byliśmy na spacerku i troche po górach ,ażsama byłam w szoku ze sie tak dokulałam ,mąż tylko się bała że gdzieś po drodze mnie weznie:-D
Mandrzejczuk nie szalej tak :-Dja jak wrzeszcze to nawet pies do góry ucieka ale nareszcie dzieciaki jutro ida do szkoły :-)
Poziomki jutro Twój wielki dzień :-)ale Ci zazdroszcze ja tez bym chciała znać date igodzine:-)

reklama
wspolczuje nastrojow mandrzejczuk, ale to juz chyba trzeba przetrwac, bo to minie niebawem, a w zamian dadza znac hormony te od macierzynstwa :) ale potem wszystko sie dotrze i pouklada i bedzie pieknie! :) zreszta caly czas jest pieknie, tylko troszke ciezko czasem :)

a mi eksploduja cycki i nie mam pojecia o co kaman... napisalam w watku o samopoczuciu...

Melduję się, że żyję, poprasowałam resztę ubranek i nie rodzę :-p

Bubbles nosisz biustonosz z fiszbinami? Jeśli tak, to lepiej zdejmij i śpi w sportowym, dobrze trzymającym staniku.

W ogóle to żreć mi się chce ciągle, jakie to uciążliwe nie móc zabić głoda :crazy:

Spadam na Allegro rozpuszczać kasę.

A ja się obudziłam o 3 i nie moge zasnąć właściwie to jestem wyspana:-D
Zaczynam mieć stresa powoli:errr:

Mandrzejczuk postaraj się wyjaśnić na spokojnie mężowi dlaczego tak się zachowujesz.Faceci nie rozumieją burzy hormonów bo nigdy jej nie mieli:yes::rofl:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry