• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Mandrzejczuk, salsera super że koli ustały!!
nasz pitulek cały czas jak jest zmeczony i chce spać to zaczyna tak płakać, ze nie mozna go uspokoić dopiero kołysanie, przytulanie i lulanie po jakimś czasie daja rezultat i maluszek zasypia. Nie wiem czemu taki sie zrobił, czy może przez ten brzuszek, ze nie może sie zalatwic czy co?

reklama
aina - trzymaj się :) I podwójna imprezka będzie, super :)
alex - mojego czasami uspokaja klepanie po pupie właśnie jak ma problemy z kupką. A ma je codziennie rano, jakoś w dzień robi elegancko a po nocy stęka, płacze i nic. Uspokaja go klepanie po pupce, pomagam mu też nóżkami zginanymi do brzuszka i nie wiem co tu jeszcze wymyslić, bywa że lepiej mu idzie w pionie jak go nosimy na ramieniu.
bra - zazdroszczę wesela, też bym się wytańczyła
persefona - też dzisiaj widziałam tą reklamę, i faktycznie zupełnie jak twoja Gabi :)

salsera ta mala jest bardzo podobna tylko troszke młodsza. Moja to ma długasne te nóżki swoje :P ale jak jeszcze chodziła w pampersie to tez tak tylkiem wywijała,z resztą i teraz tak tańczy ale bardziej sie wstydzi;-)
86ania86 pamiętna data :-) Rozpoczęcie roku szkolnego = rozpoczecie nowego etapu życia ;-) i obaj to chłopcy :-p
aina cierpliwości życzę :-)

Mój Remik zassał paluszka i śpi w końcu,bo też marudził. A uspokaja sie na mojej klacie;-)

Witam :):)
Ilonka no to gratulacje :)

My z marudą już na nogach od godziny :) Wczoraj młodego zostawiłam w dzień z tatusiem i poszłam sobie spać. Jakoś kiepsko się czułam taka słaba.

Aina i kolejny dzień mniej do powrotu do domku:)

Miłego dnia wszystkim życzę

reklama
Witam się
Ja nadal sama z maluchami więc czasu mało na BB, ale jeszcze tydzień i mój A wraca:-)
Nawet nie mam czasu nadrobić co tam u was słychać, ale wszystkie was bardzo pozdrawiam i zobowiązuje się do szybkiego powrotu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry