• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

jolek nie przejmuj się kuzynką..
pewnie jeszcze jakby mogła to by cie na solarium posłała :baffled:
bra fajnie że się wybawiłaś :-)
mandrzejczuk i salsera super że macie kolki z głowy .
a teściowa z tym dżemem to przegięła.. ja bym się od razu odezwała ze ma mu nie dawać...
a ja nie widziałam tej reklamy!!!

aina bukiet ładny uwielbioam fiolecik..jak widać :-p
ale słyszałam ostatnio w pl że fioletowe kwiatki to się na pogrzeb nosi :baffled:
ale wiadomo ze nie trzeba się tym sugerować;-)

witam m...

trzymajcie kciukiu to wam powiem później za co :-p

reklama
Persefona, córcia moich znajomych też miała kanalik łzowy zapchany i niestety masaże nie pomogły, więc skończyło się na zabiegu. Później jak z nimi rozmawiałam to mówili, że bardzo się tego bali, ale okazało się, że nie taki diabeł straszny. Poszło podobno bardzo sprawnie i kłopot z oczkiem skończył się definitywnie.
Oczywiście nie życzę Ci tego zabiegu i mam nadzieję, że masaże pomogą, ale chciałam żebyś wiedziała, że w razie co to ten zabieg nie jest aż taki straszny, a potrafi bardzo pomóc jak już nie ma innego wyjścia. Ale trzymam kciuki, żeby bez niego się obeszło:)

Witajcie :-)

Wczoraj pogoda była paskudna, mały ciężko ją znosił.
Ale się cieszę, już od jutra mężulek ma urlop - hurra :-) Najwcześniej w piątek jedziemy do teściów, najpierw szczepienie Krzysia w środę. Spędzimy trochę czasau sami.
aina ja też uwielbiam fiolety, bukiet super :tak:

to super:) dziekuje Wam bardzo. Chce tak może trochę niekonwencjonalnie, ale to bukietu dobrac fioletowe buciki:) i skarpety dla pana młodego.
Kamcia trudno:) ale tak jak mówisz nie trzeba się tym sugerować:) ja fiolet tez bardzo lubię.

a teraz mam takiego nerwa teściowa ciągle mi małego bierze, a poza tym cały czas mówi: "oj pewnie obok swojej Mamusi zamieszkasz... oj do domu będziesz ciągneła" Niech mnie piorun strzeli bo tu nie wytrzymam!!! NIE WYTRZYMAM! przez to sie z moim sprzeczam.
Znów humor spieprzony...
salsera po 24 września wrzuce na pewno jakieś zdjęcia:tak:
persefona trzymam kciuki za wizytę u lekarza!

Ostatnia edycja:
faktycznie persefona.. twoja córa jak nic :-)

kurde zdołowałam się..:-(
miałam oglądać chatę żeby się przeprowadzić ale był ktoś przed nami...
no i wzięli z mikejsca i koleś powiedział ze już nie ma co oglądac bo oni biorą..
i co się okazało..
wzięła ją moja sąsiadka polka :-( była pierwsza..

to już 2 chata która nam się spodobała a ktoś nas ubiegł :-( i teraz znów nie wiem ile trzeba będzie czekać na coś fajnego..
mam doła :-(

reklama
Aina - kochana nawet nie wiesz jak Cię rozumiem:wściekła/y: bo cholera jasna też mam taką teściową i jestem o tyle gorszej sytuacji, że teściowa jest moją sąsiadką:baffled: co z tego, że mam fajny domek, co z tego, że mam fajne dziecko i męża jak ta baba się do wszystkiego wtrąca:wściekła/y:. Próbowałam ją ignorować, ale nie umiem, mąż mi ciągle powtarza, żebym olewała, ale jemu łatwo mówić. W tym m-cu rozpoczynamy budowę także za jakieś 2-3 lata powinnam być już na swoim tylko jasny gwint jak ja wytrzymam te 2-3 lata:baffled:. Także Ainka kochanie wytrzymaj jeszcze te dwa dni i zapomnij o niej. W ogóle chciałabym spotkać na swojej drodze w życiu tego człeka, który wymyślił teściowe :wściekła/y: marny jego los:-D

p.s. Aina jesteśmy z jednego regionu :tak:

Kamcia trzymam kciuki za mieszkanie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry