• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
witam ,

znów naprodukowałyście postów i nie przeczytam znow całosci-
aina ubóstwiam fiolety, więc bardzo mi się podoba, a jaka kiecka?:)
Kamcia nie depre**** się:) znajdzie się coś fajniejszego

gdzie mój ukochany upał? wygląda jakby mialo padać:///

aina - jeszcze troszeczke i bedziesz u siebie.. wspolczuje, nie wytrzymalabym tyle z tesciowa... istna maskara! ale dasz rade! :tak::)) moja to jak mandrzejczuk tesciowa - sokiem truskawkowym mi Poleczke czestowala,,,i to juz dawnoo, jak byla calkiem malutka.. a jak przyjezdzamy-mala spi w wozku to moment i juz ryk bo ja wyciaga na chama i na raczki.. a jak ja chce jej cos tam poprawic to - nie ruszaj nie ruszaj jej - jak sie odwroce tylko to ta ja juz lapu capu!!
PS Bukiecik i plan kolorystyczny bomba! popieram! ;-)

U nas po pogodzie,,,:/ podobno na co najmniej kilka dni, dzis popaduje i lipa ze spaceru...

Kamcia tulam mocno...do 3 razy sztuka:)

Aina
wytrzymaj kochana wytrzymaj

Hope ale Ty dziś się rozpisujesz..aż mi się nie chce czytać tych długich postów :-p

Współczuje teściowych.. nie mam tego problemu trzymam się od mojej z daleka widujemy się sporadycznie na kawce, a że to jest macocha M to się ogólnie w jego życie nie wtrynia.

My spacerek zaliczyliśmy taki krótki i deszczyk nas złapał,a teraz jak w domu jesteśmy to świeci zarąbiste słońce.

Ja ze swoją teciową mieszkam,więc techniki opanowywania mam już na wysokim poziomie:-)

Słyszeliście co sie stało? Babcia zabiła dwoje swoich wnucząt...Szok.:szok:..Co się teraz dzieje...

reklama
Basiekk jesteśmy wręcz sąsiadkami:):-) współczuje teściowej jako sasiadki!
Majeczka znam ten ból z zabieraniem malucha;/ , Jolek jeszcze tylko dwa dni, dwa dni:) dziękuje za wsparcie z bukiecikiem:* Jestescie kochane!
Kamcia przykro mi, mam nadzieje,że coś znajdziecie i będzie jeszcze lepsze:)
Jaipur sukienke kupiłam w tamtym roku teraz troche zaluje,że się nie wstrzymałam, ale już za poźno, pozniej brzuszek bym miała i gorzej by mi było wybrać oto ona (27 sierpnia zobacze ją drugi raz, bo mam przymiarkę):
cymbeline-9.jpgcymbeline-1.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry