• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
jaipur o rewelacja bukiet, ja tez chce czerwoniasty, i do tego czereoniaste kwiaty we wlosach jakos upiete, bo tak welony to mi chyba nie wypada ;) a czerwone dodatki bo sukmana w stylu hiszpańskim

kwiatki1.jpgkwiatki2.jpg to tutaj znalazłam ślubno-cmentarny hardcore ;)

Witajcie,
ostatnio mam spooooore zaległości, dopiero przeczytałam Maj:sorry2:

aina - przepiękna suknia!!! Będziesz wyglądać zjawiskowo:tak:. My też chrzcimy 24 września.
Kamcia - mam nadzieję, że niebawem znajdziecie odpowiednie lokum.

Mandrzejczuk - gdyby moja teściówka coś takiego zrobiła, juz więcej by sama z Zosią nawet na chwilkę nie została:no:

Moja Zosieńka zrobiła się ostatnio mega towarzyska. Im więcej ludzi się nią interesuje, tym bardziej jest zadowolona i rozsyła uśmieszki na prawo i lewo :-D.

Jutro czeka mnie wizyta w pracy. Robimy z kumpelą, która urodziła w kwietniu, małą imprezkę - w sumie nic takiego - ciacho i kawka, ale taki u nas zwyczaj, więc nie można się wyłamać. Najgorsze jest to, że mam dość "trudną" szefową i niekoniecznie mam ochotę się z nią spotkać, ale jak mus to mus... no i gdy zapyta o powrót do pracy, to muszę jakoś wydukać, że chciałabym wrócić od stycznia, a nie po macierzyńskim i urlopie... uff, nie cierpię takich rozmów...no i jeszcze nie wiem, czy znajde nianię odpowiednią:-(

uciekam, dobrej nocy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry