• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Joluś ja brałam cywilny (bo u nas też tylko taki wchodził w grę- M jest po rozwodzie) i byłam w białej ślubnej sukni... DSC00496.jpg
3,5 roku temu była trochę inna moda ale moja suknia do tej pory mi się podoba, choć pewnie teraz wybrałabym inną.

reklama
I ja się witam moje babeczki:-)
Mandrzejczuk super ten kurs no i zazdroszczę miesięcznego byczenia z mężusiem u boku:-)
Bra obyś miała ząbki jak perełki
Nie wyspna dziś jestem, przyszła wczoraj koleżanka na klachy o 21 a poszła o 1 w nocy mały obudził się o 2 potem o 5 no i nie pospałam:-(, muszę dziś iść spać z kurami
Miłego słonecznego dni zyczę
Ale się ślubno zrobiłao, ja w tym roku będę 11 lat po śłubie:tak:, ale nadal trzymam swoją sukienke w szafie:-)

Ostatnia edycja:
suknia1.jpgsukniatyl.jpgto moja kiecka wczesniej sie nie chciala dodac :/
co do białych sukien na cywilny, to jestem jak najbardziej za, z resztą dużo moich koleżanek mialo piękne biale suknie na cywilny właśnie a później normalne weselisko i wszystko bylo pięknie.

Bra trzymam kciuki za ząbki, napewno wytzrzymaja do powrotu dendtysty - tyle mamusiek im kibicuje ;)
Mandrzejczuk też zazdroszcze kursu, mam fioła na punkcie kolorówki i fajnie by było się pouczyć pod okiem profesjonalistów, ale niestety brak kasy i czasu ... czekam na Twoje prace :)

CZeść dziewczynki:)

Dzięki za ciepłe słowa...może kiedyś uda mi się wystąpić w ślubnej kiecy .

Mandrzejczuk gratuluję kursu i cieszę się,że u męża z pracą się wyprostowało na dobre i miesiąc dla siebie będziecie mieć:)

Bra trzymam kciuki za ząbki&&&&&& Ja pojutrze mam wizytę u dentysty.

Ajna pojutrze pojutrze do domku :)

U nas dziś słonko świeci ale wiatrzysko zimne wieje i to takie konkretne:(
Muszę się ruszyć na miasto ale mam jakiegoś lenia:/

Jolek pewnie, że wystąpisz :**

Ja jestem po ślubie cywilnym, ale może za 4 lata będzie i kościelny i stare baby będę w oczy kłuć:-D:-D bo nie dość, że będę miała białą sukienkę to i welon, a do tego Mikoś poda nam obrączki:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:

my mieliśmy brać kościelny, ale kupiliśmy mieszkanko i zdecydowaliśmy się tylko na cywilny, a sukienkę miałam mieć taką szytą, szok za ile baba chce ją sprzedać:szok:
tyle to ja dałam zaliczki:sorry:

Suknia IMOGENE/SATINE + dodatki - POLECAM! Opole • Ogłoszenia Tablica.pl

żelka pieknie bedziesz wyglądała:) Kiedy dokładnie masz ślub???
mandrzejczuk gratulacje dla Ciebie i męża oczywiście:) Cieszcie się sobą i super spędźcie ten czas razem;-)
ewcia ja tez wczesniej maiłam cywilny:) cudownie będzie wyglądało jak Mikuś poda Wam obrączki.

czy to już końcówka lata? ja pierwszy raz w życiu jestem blada jak ściana... dzis 17 stopni, słonko i okropny wiatr ale bardzo przyjemnie na dworze.
Dziś humor nawet ok, ale jutro to chyba nikt mi nastroju nie popsuje:-D
hope wskakuj w białą suknie i bierzemy kościelny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry