reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

hej laski ;)
ja tam sie do slubu nie szykuje :-D
u nas dzisiaj leje od rana, maly spi a mama robi zakupy przez internet :D
mandrzejczuk gratulacje dla meza!
moj tez ostatnio dostal podwyzke wiec musze mu w nagrode upiec jakies ciasto na weekend :-)

reklama
Witajcie Kobietki,

jestem po wizycie w pracy. Nawet było całkiem miło. Zosieńka jak na życzenie, była super grzeczna. Najpierw się ze wszystkimi przywitała, a później grzecznie zasnęła. Nawet pod koniec wizyty, pomimo głodu, nie płakała:-). Kamciu, tak wyszło, że sama zagadałam szefową, czy mogę wrócić do pracy dopiero od nowego roku, bo u nas od stycznia do marca jest szał sprawozdawczy, więc wiem, że wtedy muszę być. I nie miała nic przeciwko temu, ale od stycznia na pewno mam przyjść!:-p Bo jeśli chodzi o wychowawczy, to chyba nie będzie problemu, że wezmę 1,5 miesiąca?? bo tak to jakoś wyjdzie.

Oooo, Zosia się odzywa...

lepi fajnie ze udalo Ci sie dogadac z szefowa. :tak:
dziewczyny czy ktoras z was ma jakis magiczny sposob na spalony garnek? zaczytalam sie na forum i cale dno spalone, w srodku czarno normalnie jakbym wegiel gotowalai nawet nie mam w czym teraz zrobic obiadu :p

Sylwia spróbuj mleczkiem do czyszczenia..

No to będzie forumowy ślub Marzenka Hope czekamy :):p

Lepi a można wziąć tylko 1,5miesiąca wychowawczego???

Salsera - w budżetówce, w Powiatowym Inspektoracie Weterynarii, a Ty??

Jolek - no własnie nie wiem, ale mam nadzieję, że tak. Nie zdążyłam zapytać się księgowej... Musze się tego dowiedzieć, a może któraś z Was wie, jak to z tym wychowawczym jest??

Ostatnia edycja:
salsera, lepi przybijam Wam piątkę, również pracuje w budżetówce w Urzędzie Gminy:tak:, ale nie mam bladego pojęcia jak to z tym wychowawczym bo ja wracam od razu po macierzyńskim do roboty choć nie chcę jak cholera:-(

Żelka śliczna kieca:tak:

Nie byłam dzisiaj z Młodą na spacerze choć pogoda nawet ujdzie, ale wstyd się przyznać bo zwyczajnie nie chce mi się d....ruszyć:zawstydzona/y:

reklama
Do góry