reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Oj dziewczyny Wy się normalnie na weselicho wpraszacie!!! :p

Hope ja już po kościelnym więc w sukni Ty możesz iść, ja sobie garsonkę sprawię :D:D:D Ale kwiaty też chcę! Za to tort będzie ... chałwowy :D Tylko termin by się przydał :D

Ja na wesele jadę na 26 sierpnia :) Tylko, że aż za Lublin a ode mnie to 500 km buuuu

U nas pogoda się znów zesrała i nawet nie chce się wychodzić z domu. Nie ma lata w tym roku. Albo raczej już było.

Mnie ostatnio nie ma na forum bo staramy się remont skończyć i jak zasiadam do kompa to żeby kuchnię projektować i szukać sanitariatów do łazienek.

A co do teściowych to mój A się cieszy że ma taką na 102 - 100 metrów od domu i 2... pod ziemią. A z teściem jest po imieniu :) Udało mu się życie. Mój teść też już nie żyje a teściowa uważa nas za dzieci jeszcze jakieś bo o wszystkim musi wiedzieć i o wszystkim wyrazić własne zdanie.

reklama
Dołączam do grona pracowników budżetówki:)
I też chętnie drugi raz za mąż bym wyszła, bo już inną kieckę bym wybrała. Tylko męża nie chciałabym zmienić:)
Żelka, sukienka świetna, naprawdę hiszpańsko się zapowiada:) Czekam na sukienkę z Tobą w roli głównej i kwiatami cmentarnymi albo nie:)

No no no wszystkie suknie piekne! Weselicha zapowiadaja sie baaardzo ciekawie, nawet te z "kwiatami cmentarnymi" niby ...a szczegolnie ten Hope z Marzena :)) :p
Witam się :)
Byłam dzis w końcu u fryzjera - nie jestem tak zadowolona jak ostatnim razem, no ale na pewno jest lepiej niz bylo.. a swoja drogą zadowolic mnie ostatnimi czasy to bardzo ciezko....:/ Polka zostala z tatusiem i oczywiscie ladnie spala wiekszosc czasu jak mnie nie bylo (ten to zawsze ma szczescie...) i zjadla ladnie z buteleczki (cud miod..) !
A pogoda w pieprz..ną kratkę jak zwykle,,, - ' łoczadzieć idzie! ' :p

Ostatnia edycja:
u mnie pogoda tez do "łoczadzienia" :-D taki sztorm ze boje sie zeby mi dachu nie porwalo!
kurde objadlam sie takich przepysznych orzeszkow w chrupiacej skorupce z sola i pieprzem i mnie teraz jezor boli :p

sylwiaaaaa a pocharatałaś sobie nimi dziąsła?? bo ja sandwiche (tosty) dziś jadłam (dużooo) i strasznie sie pokaleczylam z tego obzarstwa... :-p
.. a najgorsze jest to, że paznokieć u stopy robi mi sie chyba czarny!! (nigdy tego nie mialam,... ale widzialam - brrrrrrrrrrrr) Uderzylam sie pare dni temu w zasra....y wozek w Lidlu !

maja naszczescie tym razem ucierpial tylko jezyk :-D
jolek tak karmie, a co? pewnie orzechow nie wolno, alergeny i te sprawy? uh tak mnie na nie wzielo ze nie bylo ratunku poprostu musialam je zjesc :/ na 99% maly obudzi sie dopiero ok 6 wiec juz nie powinno byc po nich sladu...chyba?

Sylwia to trzymam kciuki,żeby mały też polubił orzeszki :)

Marzenka
Ty się remontuj bo my na parapetówkę czekamy :-D

Maja u mnie jak M zostaje z małym to też drzemkę sobie ucinają

reklama
Witam się,

ja też z budżetówki ;-) Jutro wpadam do pracy po szczepieniu Krzysia. Wogóle cały dzień napięty, może część się uda załatwić.
Śluby - jaki miły temat, wzięło mnie na wspomnienia.... :-)

Do góry