reklama

Maj 2011

Witajcie bbabeczki,
agnieszka, persefona - gratuluje dobrych ocen!
basiek - kochana, teraz już się nie obwiniaj. Nie wszystkiego da się uniknąć. Zobaczysz, Marti nawet ślad nie zostanie po tym poparzeniu (gorzej może być z Tobą...). Pamiętam, ze jak mialam jakieś 4-5 lat, też miałam spore poparzenie na udzie (gorąca herbata wylała mi się na nogę), pamiętam jeszcze ten wieeelki bąbel - nie mam nawet najmniejszego śladu. A po małym poparzeniu z zeszłegoo roku mam bliznę do dziś:baffled:

u nas weekend minął sympatycznie. Wczoraj byliśmy u moich rodziców. Zochna szalała szczęśliwa wśród kuzynostwa. Spała tylko 1/2 godz. w samochodzie przed południem i później padła na chwilkę ok. 18.
Nawet nie marudziła, że chce spać. Zachwycona była, że była w centrum zainteresowania:-D.

reklama
witam się,

gratulacje dla okrągłomiesięczniaków,
dużo zdrówka dla choruszków,
dla zatroskanych mamusiek- buziak- szczególnie basiekk- nie zamartwiaj się, to może sie zawsze zdarzyć.

poza tym to wpadłam Wam powiedzieć, że tak mi się nie chce,nawet po śniadanie rano nie poszłam :shocked2: i teraz ledwo żyje,mam chyba tylko motywacje spakować graty i wracać do domu.
Fajnie macie, że dajecie radę sobie tyle popisać, ja chyba jak wrócę pójdę spać bo albo w robocie albo w szkole, a resztką sił z juniorkiem.Taki to miałam weekend, oczywiście moja wina ,bo po co mi te nauki:sorry2:

agnieszka, persefona - gratuluje!
Jolek a dużo jest załatwiania przy tym wychowawczym bo tez chce składać?
a u nas znowu nie najlepiej .......chyba sie wykończę psychicznie.....:no2:

jutro mamy wizytę u kardiologa, madzik powiedz mi lepiej iść wcześniej na ta 9 czy przyjść pod koniec na 12, bo wiem , że wy byliście tam w dziecięcym.

Na chwilę jestem.Właśnie zostałam szczęśliwą posiadaczką konta osobistego...:/Więc już nie będę pieniędzy w kopercie wysyłać:P
Alex to zależy. My się przymieraliśmy już w tamtym roku, a teraz jak poszliśmy z papierami to się przepisy zmieniły i więcej papierków trzeba. Ty pewnie będziesz miała mniej bo meldunek masz tam gdzie mieszkasz. W dodatku my się staramy o dodatkowy tysiak więc jeszcze więcej formalności mamy.
A kiedy chcesz załatwiać ten wychowawczy?? Jak coś to pisz na priv to Ci napiszę co trzeba wyślę odpowiednie świstki na emila to pójdziesz już przygotowana:)
Czekam aż się młody obudzi bo zasnął nam w ZUSie, nakarmię go i śmigamy w gości.
Będę wieczorkiem i postaram się nadrobić.
Buźka

Joluś myśmy już byli w gościach:tak: Franek bawi się na dywanie zaliczył dzięcioła ale udałam że nie widzę i obyło się bez płaczu:-)
Takiej zimy to ja nieznoszę chlapa ciapa i buty mi przemokły:no:

Agniieszka, gratulacje. Czwórki to super!
Futrzaczku, jestem ciekawa zdjęć. A przypomnij mi czy to na nowym mieszkaniu gdzieś, czy u teściów?
ania, jasne, że dasz radę. Ja też wróciłam na studia jak Mati miał 10 miesięcy i w 2 latka zrobiłam mgr i Mati taki malutki na absolutorium u mnie był i to było takie cudowne.
persefona, Ty Kujonie! Gratulacje i 5 i ząbka! Persefona, a gdzie się uczysz (o szkołę mi chodzi).
lepi, to juz wiesz teraz, że Zosi nie sen lecz towarzystwo do życia potrzebne:-D.
jaipur, pożal się mężowi, a z pewnością jakiś masażyk doradzi i Juniorka pod opiekę weźmie:tak:, a Ty się prześpij i pokrzep:-).

Po pracy zostawiłam Majkę u siostry i pobiegałam po Bankach (w efekcie jestem na minusie na koncie:-() i jak wróciłam, to siostra oznajmiła mi że Maja mówi KOT na Czarka (Czarek to kot:-) siostry). Teraz jak Ją pytam gdzie jest kot, to mówi koko.

Witam sie znowu z bolem glowy..
Masakry ciag dalszy.

Matusia - kurka - 7 kupek??! Oby to nie byl zaden wirus.. Jak dzisiaj Majeczka??

Alex - :*** Ja juz na tak zwanym skraju... ehh... :/

Persefona
- dżisas...!!! przeczytalam - mamy 4 bąbla!!!.....
Gratuluje piateczki i zebucha :))

Jolek
- fajnie, mam nadzieje, ze uda Wam sie wyciagnac ta kasiurke - i dodatkowy tysiak brzmi super ! :))

Futrzaku
- czekamy na fotki! ..i impre :P

Pola od rana dala w kosc... nie wiem juz sama czy to te zeby..czy co jej jest??
Czy Wasze male!dzieci tez tak histeryzuja?? Ona ma zwykla histerie. To straszne, wyje i rzuca sie na wszystko czego nie wolno, co niebezpieczne. Czegos jej nie dac lub nie pozwolic to histeria. ... jestem taka bezsilna i beznadziejna. Beznadziejna matka.
Potem udalo sie cudem wyjsc ojcu na spacer z nia - gdzie byla bardzo grzeczna. <?>
Ja w tym czasie nie odpoczywalam, nie. Sprzatalam, zmienialam posciel nam wszystkim, odkurzalam pol godziny, szorowalam lazienke i k......a tp.

maja przypomniało mi się(właściwie skojarzyło,jak napisałaś że z Tobą daje popalić a a tatusiem aniołek)- jak ktoś ma okazję, to niech skoczy do kina na "musimy porozmawiać o kevinie" Super kino,dla mnie wbija w fotel Tilda i główny bohater(swoja drogą lubię takie "demoniczne"postacie")

Matusia na szczęście jutro odpocznę.A tatuś siedział cały weekend z synem. Fajnie,że mała mówi tak ładnie do kotka:-) jeszcze niech się nauczy- kocham mamusię i to już bedzie pełnia szczęścia;-)

reklama
jaipur - no ja na pewno do kina w najblizszym czasie nie skocze :no:
... a z tatusiem to tez taki diabelek, ze m a s a k r a. To ja musialam dzis przerwac rozmowe telefoniczna, bo tak sie u niego darla na rekach :wściekła/y: - wzielam, cisza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry