reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaku, to zupełnie nowe. Ale się doczekać nie mogę.
Maja, niania mówiła, że przed południem plakala caly czas i prężyła sie aż ok 12 zrobiła "kupkę" aż po pachy. Mówi, że body ciekło i od tej pory byla już radosna. Potem zrobiła ładną kupkę. Teraz ok 17 płakała mi i prężyła się aż w końcu usnęła mi na rękach.
Persefona, pytałam, bo siostrze zamknęli ten kierunek o którym pisałam wczoraj i musi albo zmienić szkołę albo iść na socjologie na UAM. Chodziła do tej co ja, czyli WSNHiD. A do tej Twojej chodzą moje koleżanki z pracy i też na uzupełniające na Administracje w wymiarze sprawiedliwości:-). Jej się podoba w naszej szkole ale nie chce innego kierunku i nie wie co robić, a ja mam Jej doradzić :baffled:.

Matusia - cos jej musi na zolodeczku lezec chyba.. To o ktorej teraz Maja pojdzie spac jak zasnela o 17? :))
Bo Polcia niedawno tez wstala z drzemki, dzis miala dlugie i duzo <na szczescie!> , wiec chyba tak szybko sie nie wybierze spac na noc.. ;/
Teraz wlasnie atakuje moja noge, wspina sie.. :D
i robi: tati tata tati ty ti ty tata tati - nie da sie przekonac, ze to mama no:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie Majówki :)
My dziś odebraliśmy wypis ze szpitala. Okazało się, że nie do końca jest tak kolorowo jak ordynator mówił. Jest sporo zmian ogniskowych hiperintensywnych, jest zanik ciała modzelowatego i trochę innych pierdół. Leków nie dostał zupełnie żadnych:angry: Mamy zamia uderzyć do kliniki jakiejś pod Łodzią, ponoć tam specjalizują się w leczeniu SM. Moja ciocia ma znajomego, który na SM choruje od 20 lat i tam właśnie się leczy. Jutro idziemy z nim pogadać i dowiedzieć się co nieco...
A z miłych wiadomości to Kubuś dzisiaj zrobił siusiu na nocnik :tak:byłam w szoku. I wygląda na to, że oprócz górnych jedynek na świat pachają się też dolne dwójki...także mamy teraz marudzenie na całego...Całusy dla Was i dzieciątek :*

Majowa - to nieciekawie... kolejny przyklad naszej cudownej sluzby zdrowia... :/ Dobrze, ze macie inne namiary! Powodzenia :*
Nocnik??!! Wowwwww - gratki! To Kubus musi stabilnie siedziec co ? :))

Polcia slucha Gotye z usmiechem :))) Troche wyluzowala.. Ufff...

Futrzaczku całą górę??? Nie będzie współlokatorów??

Majowa jak to bez leków???żadnych recept Wam nie dali??:angry:
Nocnik- gratuluję. Mój Igor się go boi:/

Tyle poczytałam.Zaraz doczytam resztę. My po gościach.Było fajnie ale dzieciaki jeszcze nie znalazły ze sobą kontaktu.

Ostatnia edycja:
Majowa ordynator jakiś z d...y:no: Szukajcie najlepszej opieki a klinika która zajmuje się SM wydaje się być bardzo dobrym rozwiązaniem. Będzie dobrze!!! A jak mąż i jego samopoczucie?
Kubuś zuch chłopak nocnik dla prawdziwych twardzieli:tak:

reklama
Maju, Majka śpi już na całego od tej 17, tylko ok 19 dałam Jej flachę mleka, bo się przebudziła. Normalnie zawsze ma drzemke ok 16-17 i normalnie chodzi spać ok 18.30 - 19.oo.
Majowa, kochana ale Wam sie porobiło. Tak strasznie mi przykro. Dobrze, że masz Kubulka, który Ci tyle radości przynosi. Gratuluje nocniczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry