• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Bra każda okazja do świętowania dobra:rofl2:
Hania straszna historia, nie mogę czytać takich rzeczy:szok:. A nałogu w zasadzie mąż pozbył się sam, nie był jeszcze wtedy moim mężem tylko narzeczonym, mój udział w jego niepaleniu jest znaczny , mianowicie:"chodziłam i trułam":-D w sensie zrzędziłam, cały czas mu podawałam argumenty za rzuceniem i posłuchał, nie pali już 5 lat:tak:. Ale moja mama też pali i do niej moje argumenty nie trafiają:baffled:.
Karolq współczuję

reklama
Lepi nie byłam w robocie ale punkt 11 opuściłam kołchoz i przed 12 już byłam w domu;-)
Ewcia cieszę się że to tylko akrobacje Mikołaja:-)

Coś mnie gardło zaczyna boleć:sorry2:

Hej Laseczki. Ja dziś trochę późno bo rano ogarniałam chatę siebie i Igora potem lekarz i mały spacer. Grzech było nie skorzystać z plusowej temperatury i pięknego słońca.
Młody mi śpi już ponad dwie godziny w wózku, widocznie przewietrzenie mu było potrzebne. Nie wiem ile uda mi się poczytać, najwyżej resztę nadrobię wieczorem.

Maja dzięki za pozdrowienia od Ainy. Martwi mnie co się tam u niej dzieje :(

Paulina super że chrzciny udane.

Madzik niezłą masz pamięć :)

Karolq zdrówka, współczuję zapalenia ucha :/
Żelka
buziaki dla Tymonka:* I jak tam wizyta u fryzjera??

Basiekk super,że weekend udany:*

Ewcia tulam mocno....Ale Ty bez serca jesteś ;-):-p
Trzymam kciuki żeby Mikołajowi nic nie było po upadku. Mam nadzieję,że po wizycie u lekarza jesteś spokojniejsza :)

Młoda współczuję bezsenności Tymkowej:( Jak ja uwielbiam "apaczy" brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Persefona super,że się odezwałaś. Trzymam kciuki za zdrowie teścia, Tobie życzę dużo siły pod nieobecność męża. Pamiętaj,że czekamy tu na Ciebie :*
Mam nadzieję,że studiów przez to nie zawalisz:(

Bra
buziaki dla Lenonka na tą małą uroczystość :*

Haniagaj ale to chyba stara historia z tym spaleniem co?

Agacio zima się kończy :-D:-D Teraz Ciebie rozkłada???

Ufffffffff Maj nadrobiłam a młody dalej śpiocha :szok: Dziękujemy za wszystkie kciukasy trzymane za dzisiejszą wizytę u lekarza:)

Witam
Jolek Bra Nadia ma zaniżona temperaturę o 0.5 stopnia wiec u niej 37.7 jest równe 38,2. Dlatego podaje jej nurofen ostatnio bo paracetamol nie bardzo sobie radzi.
Młoda w szpitalu a raczej przychodni przy szpitalnej byliśmy w sobote wieczorem.
Noc w miarę spokojna o 4 musiałam 3 razy zmienic pieluszke i dac nurofen. Od wczoraj ma biegunke dostaje dicoflor mam nadzieje ze pomoze. Zjadła troche rosolu i odrazu dwa razy kupe zrobiła.

Dzień dobry :)

Jolek, Karolq co Wy z tymi uszami?

Paulina gratuluję udanych chrzcin.

Persefona zdrówka dla teścia.

Styna bidulka nasza Nadiunia. Oby jej szybko minęło cholerstwo.
Ja mam dzisiaj wyszukany obiad: ziemniaki i jajka sadzone :-p

U mnie miasto ostrzega, żeby nie wychodzić z dziećmi z domu bo mamy mega duże zapylenie powietrza i tak ma być do wtorku, środy. Nawet wietrzyć odradzają. Fajnie, nie?

Witam z domku:)
Córcia śpi, wyściskana. Ja zrobiłam obiad, napaliłam w kominku i usiadłam bo mam sporo roboty papierkowej, ale nie mogłam się oprzeć, żeby do Was nie zajrzeć. Ale uciekam już bo robocizna czeka:rofl2:.

reklama
Marzenka ale ja nic nie mam z uszami.

Stynka mój młody miał ostatnio 37,5 też już po odjęciu- termometr wskazywał 38 stopni.

Basiekkk od poniedziałku robotą Cię zawalili?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry