karolq, współczuję bólu ucha, sama nie miałam, ale mąż bardzo cierpiał na to niedawno:-(.
ewcia, podkładaj jakieś poduchy jak śpi na łóżku, będziesz spokojniejsza

. Jak Majka w dzień śpi w naszym łóżku , to podkładam pod łóżko Mateusza kołdrę i poduszkę w razie czego. Ale wypadków nie unikniesz, bo co chwilę się przewraca, to gdzieś puknie.
kamcia, brawo że rzuciłaś palenie

.
persefona, przykro mi bardzo. Kurcze, wszystko na Twojej głowie:-(, a tu jeszcze szkoła... Bądź dzielna kochana.
bra, gratki dla Lenki za 272 dni - torcik, tak torcik zrób! Ale pechoza z tym wózkiem.
haniagaj, co za tragiczna i straszna historia. Teraz ciągle słyszę gdzieś o śmierci jakiegoś dziecka...to przerażające.
lepi, jak w pracy, bo moich kotów jeszcze nie było dziś, jutro jeden wraca, więc baczność.
marzena, a to pech, bo pogoda fajna. Ale z drugiej strony dobrze, ze ostrzegają.
styna, zdrówka dla Malutkiej.
basiekk, ja też o mało nie zabrałam kilku repertoriów do domu w poszukiwaniu czegoś, ale byłam dziś do 18.oo w pracy i jeszcze robotę do domu? O nie, już nie! Człowiek się poświęca a dziękuję nie usłyszy. Wolę posiedzieć z Wami:-).
Żelka, można liczyć na jakieś foto nowej Żelki? Buziaki dla Tymka na 9 miesięcy!
Jak tam przygotowania na Walentynki? Macie coś dla lubych?