Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak oderwałam sie trochę. Oli spał tak jak zawsze, czyli częste pobudki. Każdy podziwiał jego włoski. Ogólnie bardzo był grzeczny. Tylko podróż w pierwsza stronę trochę przeżyliśmy bo prawie pod koniec Oliwierek zaczął strasznie płakać, cały był mokry, on ogólnie nie lubi jeździć, no ale jakos dojechaliśmy. Z powrotem było juz lepiej.Alex, to się trochę wyrwałaś. A Oli spał ładnie w nowym miejscu?

. Do dowodu będzie i prawa jazdy 

poczytam jeszcze w google co to może być??

romantiko jak nic.
Idziemy na kolacje, patrze przy drzwiach wielki bukiet róż *_* myśle dla mnie dla mnie ... niestety nie były dla mnie. Zjedliśmy pogadalimy, no to wracamy do pensjonatu. Ja zawiedziona na maxa 

. Wchodzimy do przedpokoju, a tam cimno tylko świeczki się palą wszędzie ... Ja tempa strzała, mówie do M ... Ty zobacz jaki fajny ciepły klimat mają, tylko ja tak na noc bym się bała zostawiać że się chałupa sfajczy 

Nie zajarzyłam o co kaman, do póki nie weszłam do pokoju. Cały w świecach, kwiatach i z winkiem na stole
Zatkało mnie (jak nigdy).