reklama

Maj 2011

Żelka efekt wizyty u fryzjera zajebiaszczy:tak:

ale macie romantyczne wspomnienia z zaręczyn, ja mam 3 różne:-D a z małżem to mam mocno niecenzuralne i nie moge tu opisywać;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie mąż się oświadczył owszem z nienacka, ale żadnych fajerweków nie było:sorry2: Normalnie kiedyś przyjechał z pierścionkiem i z kwiatami;-)

Matusia poczytałam właśnie i może mi grozić wypadnięcie szczęki, albo jakiś szczękościsk:baffled: czasem ma tak że ziewnę i nie chce mi się buzia zamknąć...

Żelaka hahah niby wiedziałąś a jednak dałaś się zaskoczyć;-)

Ostatnia edycja:
ojej Gagacio, to nie świntuszcie za bardzo w walentynki :-p
A tak poważnie, do lekarza śmigaj jutro z rana, tylko kurcze do jakiego? Chirurga szczękowego? Internisty ... :szok:

a gdzie Wy widzicie Żelkę?:sorry2:

widzę Mały śpi spokojnie wiec pomału i ja się będę zbierać choć jeszcze chwilkę posiedzę i jeszcze parę razy spojrzę na Niego...

Tak tak wiem ale pewnie się zbiorę jak mi już szczena na ziemię wypadnie:-D:-D Do chirurga szczękowego z tego co wyczytałam. Mnie tak chrupało z prawej strony często przy jedzeniu, np jak jabłko chciałam ugryść a teraz to się już przesuwa:baffled:

Jaipur no piszę że z ziewania przecież a co myślałaś?:laugh2:

reklama
ewcia wpisujesz w wyszukiwarkę Żelka i masz ;-):rofl2:

zaraz szpiegusy, wchodze sobie na fb , patrze a tu w nowościach jakąś ognistą laseczkę komentują, no to nie sposób nie zauważyć:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry