reklama

Maj 2011

Witam Was porannie!
Jolek, buziole dla naszego starszaka!
Żelka, ale masz romantik męża:) Mój się oświadczył jak na żaglach byliśmy:) Ja cała spocona po akcji składania masztu, a tu taki zonk:) Ale fajnie było:)
Agacio, chciałam Cię pocieszyć, że mi od dobrych paru lat szczęka wypada:) Czasem jak za mocno otworzę to się zamknąć nie chce:) Jak u dentysty na fotelu siedzę i mi w zębach dłubie to potem muszę szczękę ręką popchnąć, bo sama się nie zamknie:) Dentystka swego czasu mówiła, żeby unikać szerokiego rozdziawiania buzi:) I gumy nie żuć za dużo:)
Bra, współczuję akcji z rekalmacją. Coś macie pecha na te Wasze wózki:(
Ewcia, dobrze, że z Mikołajem wszystko oki, te wymioty to na pewno z przejedzenia.
Stynka, jak tam Nadia? Lepiej?
Matusia, fajne takie rodzinne walentynki, super miałaś pomysła:)

reklama
Witam Was Walentynowo ;**

U nas powrocila akacja zeby i trace nadzieje ze one kiedyś wyjda. Guguś marudzi marudzi i nic z tego nie ma, szkoda mi go ;(

Walentynek nie obchodzimy po za tym P dzis caly dzien nie ma wroci pozno w nocy dopiero.

Samochod nam sie zepsół wiec jak bez reki sie czujemy ale juz jutro P odbiera z warsztatu wiec bedzie juz ok.

Ja mam ostatnio ochote zrobic cos z wlosami ale no obiecalam sobie ze do slubu nie bede ścinać w sumie moze zetne to moj P zmieni date bo w zeszlym roku bylo za trzy lata i teraz tez mowi ze za trzy lata, no coz, zetne wlosy i tez tak bede mowić.

Zdrówka dla chorujacych ;**

Hej babety:)

Co ja to miałam hmmm.
Joluś buziole dla Igusia, nie wierzę, że to już 10 mieszków:)
Żelka wyglądasz zajebiaszczo! Pasuje Ci jak nic. Kolor piękny. Ale patrzyłam na Ciebie dobre 5 minut i zbierałam szczękę z podłogi <apropo szczęk Gagacio:-D>. Oświadczyny romantiko;-)
Ja jestem naturalną blondynką, nie farbowałam włosów never:zawstydzona/y:. Ale koniecznie muszę iść do fryza choć cięcie odświeżyć.

Matusia
extra pomysł na walentynki miałaś :tak:
Bra ale macie niefart z tymi wózkami. Współczuję. Oświadczyny Twojego M. czaderskie:-D
Ewcia super, że z Mikołajem wsio ok.
Joluś ta robota wczoraj to nie była z pracy, dorabiam sobie czasem na boku :-Drozliczam pity, wypełniam wnioski różne i inne takie księgowe pierdy. Chociaż słowo dorabiam jest niewłaściwe bo dla znajomych robię to za darmo.

cześć kochane :)

u nas nocka niełatwa, bo Lence wychodzi ząbek więc jest niespokojna. pospała do 1 i do rana było spanie z głowy dla wszystkich . do tego M zaraził ją przeziębieniem więc znowu katarek, kichanie, ja sie kiedys wykończę :zawstydzona/y: kochane a pisałyście niedawno o tym, że navisin jest na katarek, który ma lepiej lecieć, a pisałyście co jest dobre na katarek wodnisty? jeśli tak to doradźcie raz jeszcze co można kupić oki ?

reklama
hej Kobietki,
przepraszam,że się nie odzywam, ale u mnie ostatnio nie ciekawie i nie mam na nic ochoty. Najchętniej zaszyłabym się pod kołdrą i obudziła wiosną. :-(:-(:-(
Współczuje wszystkim męczącym ząbkującym u nas to samo, dzisiejsza noc tragiczna.
Młody śpi, a jak wstanie to muszę wybrać się do sklepu jakiś drobiazg dla P kupić.

Żelka genialnie wyglądasz w nowych włosach, aż sama mam ochotę na zmianę.
Bra buziak dla zakatarzonego Lenonka!
Joluś i ogromny buziak dla Naszego 10- miesięcznego Igusia:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry