reklama

Maj 2011

reklama
Hejka:)

Bra mi właśnie pani doktor powiedziała że Nasivin jest na cieknący katar a Euphorbium jest słabszy i działa bardziej nawilżająco więc na bardziej suchy go stosować. Buziak dla zakatarzonej Lenki.

Basiekkk
to może i mojego PITa rozliczysz??:):)

Aina martwię się o Ciebie.

Futrzaczku
buziak dla Filipka :*

Dziękujemy za buziaki. Szok mamy już 10 miesięcy... kiedy to zleciało to ja nie wiem!

:/:/:/ młody się obudził więc niestety więcej nie napiszę. Super, bo pospał całe 20 minut:(

Joluś spoczko, napisz mi na PW dane, to ja Ci wyślę mailem wypełnionego pita:) to sobie drukniesz i wyślesz do US.
A jak nie masz drukarki to wyślę Ci pocztą.

Ainka co się dzieję kochana?

Ostatnia edycja:
Witam się szybko puki Nadia śpi. Niestety biegunka ciągle ją trzyma ale jest już lepiej ząbki jednak nie pomagają, apetyt chyba jej wraca bo chętniej je i nawet coraz więcej mleka wypija. Straszna przylepa się z niej zrobiła przez tą chorobę i do tego nauczyła się spać z nami w łóżku:confused2::wściekła/y: No ale od dzisiaj zaczynamy się odzwyczajać, bo z nia nie da się spać ona zajmuje sama 3/4 łóżka a reszte my:eek::szok:
Nadrobię was wieczorem walentynki i tak wzieły w łeb bo dostałam @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale teraz idę szybko obiad zrobić i walentynkową karpatkę dla męża niech chociaż ciastem się nacieszy do tego wybrał sobie zestaw płyt więc będziemy jeść i słuchać. Jak dwa stare pierniki:confused2: No ale wam życzę udanych walentynek kto wie może jakieś listopadówki 2012 po dzisiejszym dniu będą;-);-);-)

Jolek ucałuj naszego starszaka

Joluś buziak dla naszego starszaka 10 mieeeesięcy ale ten czas leci:szok:

Futrzaczku buziak dla Filipka na 9 miesięcy:***
Bra oby raz dwa się ząbek pojawił no i katarki żeby Wam przeszły zdrówka kochani:-)
Ainka :-(słonko co się dzieje tulę mocno:***
Stynka jeszcze trzyma Nadię bidulka:*** A Wasze walentykni mogą być fajne buziaki pierniki:***;-)

Głodna jestem:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry