reklama

Maj 2011

reklama
witam,
bra mój mąż też siedzi i robi projekty na studia z kumplem:) więc z walentynek nici:) ale sobie odbijemy:) a jak rozumiem to twój też studiuje?
marzena powodzenia jutro:)
jolek buziaki za 10 miesięcy dla Igorka:*
futrzaczku buziaki za 9 miesięcy dla Filipa:*
maja gratulacje ząbków, u nas było tak samo, naraz dwie dolne jedynki wyszły.

Wszystkim życzę udanego wieczorku i tym co świętują i tym co trochę mniej:)

jolek, Majka nie drapała, to rola brata:tak:.
Agniieszka, jak masz ochotę zmienić coś, to zmień chociaż kolor trochę lub cięcie nie tracąc na długości włosów.
bra, ja najpierw hipertonicznym roztworem wody morskiej rozrzedzam a potem odciągam i dopiero na to nasivin. Lekarz pokazywał mi ostatnio jak to robić, gdzie psikać,pokazywał jak Maja leży na boku i na ściankę psika tym. Zapisał też maść na dziurki obrzęknięte, bardzo szybko katar po tym wszystkim przeszedł. No i Juvit C podaję oczywiście. Nasivin to tylko rano i wieczorem używam jeśli nos jest zapchany, częściej tą wodę morską.
karolq, roztwór soli lub wody morskiej nie zaszkodzi a może pomóc.
Futrzaku, buziak dla Filipka.
Jolek buziak dla Igiego. To już 10 miesięcy a moja jeszcze 9 nie skończyła.
Aina, a co Tobie kochana?
styna, ale długo Nadunia się męczy. Biedulka.
Marzenka, powodzenia jutro.
bra, buziaki dla Lenki na zbicie temperatury :(
agacio, no brawo dla mężusia.
Maja, gratki ząbka!

U nas walentynki na najwyższym poziomie, prezenty i obiadek własnoręcznie przez chłopaków robiony i miłosny torcik na deser.
Majka marudna była na tyle, że usypiałam ją nie jak zwykle 5 minut tylko prawie godzinę. Sama przysnęłam przy kołysankach.

Komp włączony wchodzę zaglądam a tu pustki;-) Walentynki zatem udane i oby nocka równie upojna była:-) Słodkich snów i nie tylko;-)

Cześć,
Dziewczyny nie wyrabiam z moim kochanym małym terrorystą. Bardzo mało śpi, często się budzi i ogromnie marudzi. A niedawno jak przespał 5 godz. jednym ciągiem to myślałam, że w końcu nastąpiła poprawa.
Żałuję, że brak mi czasu i sił na bb :-(

hej kochane :)

cofam co powiedziałam wcoraj o M ;) nie było ani romantycznego wieczoru ani upojnej nocy, ale przyszedł gdy bylam w łazience z kawałkiem walentynkowego tortu , dał buziaka i było oki doki :)
Nocka była bardzo ciężka, udało się zbic Lenusi temperaturkę ale była niespokojna i praktycznie wcale nie spała a my razem z nią. czasami udawalo sie ją uspokoić i na chwilke uśpic przy cycusiu ale kiedy już drętwiałam i go zabiarałam to sie budziła.

haniu tak, M studiuje :)

Hej kochane:)
U nas dzisiaj sypie+ wieje. Martynka spała przed moim wyjściem i nie wyściskałam jej jak co dzień i jestem niepocieszona:dry:.
Ale niech się szkrab wyśpi.

Marzenka powodzenia dzisiaj
Futrzaczku gapa ze mnie, spóźnione buziaki dla Filipka*
Majka- gratulacje ząbków Polusi.
Bra zdrówka dla Lenusi, trzymam kciuki, żeby z tej temp.nic się nie rozwinęło.

Miłego dnia!

reklama
hejcia:-)

Bra hahah a nie mówiłam nie było źle choć bez fiki miki;-) matko zdrówka dla Lenki bidulka się wymęczy znowu....
Ypra kiedyś się wyśpisz buziaki dla Was:***
Basiunia wyściskasz MArtynię podwójnie jak wrócisz do domu:tak:

Miłego dnia.

Ale u nas wiatrzysko okropne:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry