reklama

Maj 2011

no upomniałam się ze 3 razy i nic. miała kupic i pewnie zapomniał... jak ja zresztą ;))
a un nie znajdzie, zaglądam do paszczki na bieżąco, nie ma ze mną szans ;)))

reklama
Kurcze no właśnie do mnie małż dzwonił, że drogi pozawiewane:confused2:. Ble niby mam łopatę w aucie, ale do 15 to może nawet łopata nie pomoże:confused2:.
Mąż już w domciu, już wrócił, kazałam mu wyściskać Kluseczkę i powiedzieć jej, że to od mamusi:biggrin2:

Hejka
Wychlalam kawe i chce jeszcze.. no ale nie moge :/ .... Pola spi, starego nie ma - cisza bloga!
U nas tez sypie od rana, troche przestalo, ale wyjsc sie nie da !

Lepi - u nas tez sie zapowiadalo, ze zebuch bedzie u gory najpierw i to od dawnaaaa juz! a tu niespodzianka - 2 na dole ! :)
Mam nadzieje, ze Cie nie zasypie, bo jak maluszka odkopiesz spod sniegu?! Powodzenia! :))

Ainka - :** a widzisz ! :*

Paula - WOW, termy, spa, jakuzka, jeeeeee.... Ty to masz sie fajnie!!! Sama bylas z dzieciaczkami, a malzonek w pracce ? Za to jakie mieliscie rewelacje-atrakcje! I podroz taka udana :)) naprawde super.

Jolus
- :*** sciskam!

Baska - :D jeszze z 1,5 godzinki i sama bedziesz Kluseczke obcalowywac! Fajnie, ze malzonek juz w domu, tesciowa baj baj mozesz juz sobie isc hihiihiihi

Jaipur - no i co ?? nie wpadlas jednak wczoraj?! to dobrze, nie?:laugh2:

maja wpadłam, bo wiesz..., wystąpiły nieprzewidziane trudności na linii mąż -Walentynki.W postaci kuriera z wielkim bukietem róż, kuźwa nie wiadomo od kogo.Mąż nieco się zfochował :-D:-D:-D więc nie było od powrotu upojnego wieczoru, trochę później to nastąpiło;-). Fajnie dostać nadprogramowe kwiatki, ja się nie przejmuje,że nie wiem od kogo.

Uuuuuu, a moze po prostu Tato przeslal Ci te kwiaty - albo tesciu?
Chyba, ze to cichy wielbiciel ;-)

Czyli jakby nie bylo, siostrzyczki dla Juniorka nie bedzie jednak! - bo maz foszka mial .. :-p

nie, no maja coś Ty, jakby nie chciał to bym przymusiła :-D poza tym kurde, no mąż ma swoje obowiązki :-D:-D Wyjeżdza to potem musi odrobić, nie ma że foch:-D
a kwiaty nie od taty, bo nic nie mówił dzisiaj a rozmawiałam z nim..Teściu jest pod drugiej stronie lustra, więc raczej nie od niego:-D

marzena kochana , trzymaj się w pracy!! najgorsze są początki...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry