reklama

Maj 2011

Lenka zasnęla, więc dokończe co miałam napisać :)

marzena powodzenia dziś :)
ypra to napewno chwilowe, napewno nadejdą lepsze czasy ;)
żelka oblukowałam twój nowy look, niezla z ciebie dżaga, super wyglądasz!
basiekk nadrobisz z nawiązka po powrocie :) oby dzionek szybko minął :)

udanego dnia kobitki

reklama
Hej laseczki,
wczoraj nawet nie miałam jak poźniej wejśc na BB, Jasiek cały dzień marudził, mnie mdliło i okropnie się czułam.
Walentynki? czekoladki, kwiatki, Jaś poszedł późno spać i padliśmy razem z Nim:-D Nam się dwa kombinezony zepsuły:wściekła/y: a kolejne dwa które dostaliśmy wcześniej to moge Młodemu na piętę założyc, za małe są:(
U mnie wzloty, upadki, kłótnie, rozważania...

Marzenka powodzenia dziś!
Majeczka gratuluje Polusi zębolków!!!:*
Bra dużo, dużo zdrówka Lenonkowi:*
Bassiek po powrocie do dpmku wyściskasz Marti:))

aina jak czekoladki i jak kwiatki to dobry znak :) będzie dobrze, trzymam kciuki aby ułożyło się jak najszybciej &&&&
a z kombinezonami niezły pech ;/ i jak tu na spacerek wyjść... :confused2:

Cześć kobietki

Styna dużo zdrówka dla Nadusi, ale ją długomęczy
Bra zdrówka dla Lenusi
Marzenko powodzenia
Jolusia milion buziaków dla Igusia na wczorajsze 10 msc:szok: duży chłopczyk
Futrzaczku buziolki dla Filipka miesiąc młodszego
Widzę że wczoraj były kwiaty, czekoladki walentynki i goracy s.....x:-):-):-)
U nas tylko po lampce wina i zasnęliśmy z dzieciakami w łożku:-), zbiorowe walentynki
Atak w ogóle to na feriach było bardzo fajnie, dzieciaki się wybiegały po zamarzniętej plaży,wypluskały w basenie. Barus zaliczał codziennie dwugodzinny spacerek i poł godzinki taplania się w basenie a mamusia w tymczasie korzystała z urków SPA:-) było miło, to nad morzem
A w górach ja się wyjeździłam na nartach wupluskałam na termach, wujakuzowałam w ciepełku.
Dzieciaki spacerowały jeżdziły na sankach i tez zaliczyły termy,ogólnire było super,ale pod koniec już chciałąm wracac do domu
Baruś bardzo dzielnoie zniósł podróż,w pociągu mieliśmy cały przedziała a samochodem spał całą drogę w tą i z powrotem.
Postaram się wkleić jakieś zdjęcia ale mam zepsute usb w laptopie,ale coś wymyślę.
No i niestety nie mamna razie za wiele czasu dla was po dwutygodniowej nieobecności w domu ogarniamten haos, a do tego niania się rozchorowała a Pani Basia od porządków złamała rękę bo się przewróciła na lodzie,i zostałam sama z tym całym bałaganem:-(
Ale damy radę pomału jakoś siępozbieram

Ostatnia edycja:
Witajcie,
paula - trochę zazdroszczę :sorry2:, super, że odpoczęłaś, teraz z nową energią weźmiesz się za wszystko, dasz radę bez p. Basi;-)
maja - gratuluję zębuszków! wow, 2 na raz! u nas też się to zapowiada, ale do góry. jak wrócę z pracy, bedę sprawdzać, czy coś się nie wybiło, bo dziąsła od niedzieli są aż fioletowe:szok:. Jest coś takiego, że jak mama znajdzie ząbka, to tata kupuje jej sukienkę??!! - kumpela w pracy coś mówiła, ale dokładnie nie wiedziała, a ja nie miałabym nic przeciwko:-D

marzena - powodzenia dziś! oby czas Ci szybko leciał:-)
basiek - tak, jak piszą Dziewczyny, wyściskasz Marti podwójnie po powrocie z pracy:tak:. Ja dziś też myślałam, że wyjdę bez karmienia małej (jadła po 4), bo tak smacznie spała. Już zapakowałam do torby laktator, w razie gdybym nie mogła wyrobić z nieopróżnioną piersią, a mała obudziła się jak miałam już buty na nogach, więc prędko dostała cycucha, dała mamie całusa, pouśmiechała się i puściła do pracy:-D

jolek - spóźnione całusy dla Igorka!

aina- dobrze, że idzie ku lepszemu:tak:.

U nas śnieżyca. Mam nadzieję, że o 15 drogi będą przejezdne...
na razie to tyle.

reklama
bra - a upomniałaś się?? a jak M znajdzie, to tez coś mu się należy??:-p

ale u nas zamieć i zawie... no właśnie, mówi się zawieje i zamiecie, więc co? zawieja??haha, bo wieje i sypie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry