reklama

Maj 2011

reklama
Matusia - 01, 02 ??!! To jest spoznienie? Ja jestem spoznialska - musze sie przyznac, no ale zeby az tak:-D:-D
Zdrowka dla Majki! Bidulka zakatarzona... wczesnie rano z nia wyjezdzasz do nianki??
Tak mi sie przypomnialo jak pisalas kiedys, zaraz po urodzeniu, ze z Majeczka sobie lezycie caly dzien, serialiki nadganiasz, karmisz ja i sobie tak spedzacie czas razem.. bylam wtedy sama z malutka i sie dziwilam, bo nie moglam sobie na to pozwolic, tyle rzeczy do ogarniecia itp. Tak sobie mysle, ze troszke Ci tego brakuje co? Rano Majeczka do niani, potem jak wracasz z pracy (nie wiem o ktorej), pewnie jest juz pozno - a mała chodzi wczesnie spac - kiedys pisalas, ze kolo 18tej, niewiele czasu Wam zostaje:-( Ehhh ale sama tak chetnie juz bym wyszla, jakies pol etatu mogloby sie trafic ..

Zelka
- jeppp jaka migrena! Wspolczuje Ci kobietko :* okropny jest taki bol glowy, kiedy czlowiek musi sie polozyc i to najlepiej w ciemnym pomieszczeniu brrr

Karolq - zdrowka! Jak Twoje ucho???

Styna - zdrowiej szybciutko! Ale dobrze, ze Nadinka juz lepiej sie ma :))

Sylwia - czekamy na Ciebie! ;)

Matusia o ja, ale babol z tej szefowej ... ja jestem wredzioch, ale nie aż taki chyba.
Z migrenami, przed ciąża nie wiedziałam co to jest, po porodzie dopiero się zaczęły , to jest druga, albo 3 tak gwałtowna ... dobrze że po spaniu przechodzi tylko taka przybita jestem

A niby ciąża, to tak wszystko reguluje i naprawia ... :P tere fere

Maju, ja nie narzekam bo mam fajną pracę i Majka uwielbia nianię, a Niania Majkę. Chociaż wieczorem napisała mi smsa że ją plecy bolą, bo cały dzień chodziła zgarbiona bo Majcię prowadzała, ale pisała mi czy śpi ładnie z tym nosem zatkanym - Ona się tak bardzo przejmuje Nią.
Ja Ci powiem, ze z Matim w ciąży chodziłam do pracy do końca ciąży, a z Majką poszłam szybko na L4, bo stwierdziłam że to może ostatnia taka okazja na taki długi odpoczynek - i faktycznie Majka jako noworodek mi to umożliwiła, bo była bardzo grzeczna. teraz za nią nie mogę zdążyć, stąd cieszę się, że mogę się tym z niania podzielić hi hi i to ona ją pół dnia prowadza, ale tez bardzo pragnę urlopu również ze względu na Mateusza. On tak jeszcze mnie potrzebuje, ma ferie a siedzi z mężem sam, a popołudniu ja biegając za Majką poświęcam czas tylko Jej, a jak robię obiad np, to Mat mi pomaga przy Mai. Chciałabym się i z Nim trochę pobawić. Wczoraj kupiłam Mu samolot z lego i składaliśmy razem, a Majka co chwilę zabierała klocki i On się denerwował i Ona jak jej zabierałam i tak mi go zal było, ze nawet się pobawić spokojnie razem nie możemy. W urlopie może sobie odbijemy to.
A Majka chodzi spać o 19 teraz z wyjątkami takimi jak dziś szła o 18.30.

Tak Matusiu dlatego mysle, ze masz w sumie fajnie, bo niania okazala sie taka kochana, prace masz i to prace, ktora lubisz, nacieszylas sie chwilami z Majunia jak byla malusia i taka grzeczna.. zycze Ci zebys miala wiecej czasu dla Matiego w takim razie - odbijecie sobie na urlopie ! :)) To czesto trudny czas dla starszaka kiedy pojawia sie mlodsze rodzenstwo..

Polcia sie obudzila, nakarmilam ja, i teraz sobie gada z lozeczka z pokoju - Mama, Mama .. jakie to cudowne! :))))))))))))
Poszla wczesnie spac, przed 20ta chwilke, i chyba mysli, ze teraz to druga drzemka byla, bo w ciagu dnia ja pominela..

hej! witam się po 2 (albo 3?) dniach. Ja już nie wyrabiam z tym moim kompem - ciągle się wyłącza i jak tylko siadam na bb to ten już!!! wrrrr więc wczoraj skapitulowałam i po wspólnym oglądaniu seriali z tesciem (swoją drogą to mieliśmy niezły walentynkowy wieczór, co nie?....hehhehe) poszłam sobie spac ;) troszku nadrobiłam, ale nie odpisze wszystkim :((((( przede wszystkim spóżnione buziaki dla okrąglaczków - Tymonka, Igusia i Filipka :******* żelka -kolor zajebiaszczy. Marze o takim, ale brakuje mi odwagi :( współczuję migren bo bardzo dobrze znam ten ból jaipur - no dobra przyznam się... ten bukiet to ode mnie dziś teśc wrócił do domu, więc znów jestesmy sami z młodym, ale w sobotę mamy gości a w ndz przyjeżdza moja mama

kurcze co się dzieje?????? wyświetla mi sie wszystko jednym ciągiem, choc piszę z przerwami, nie moge wyboldowac nicków, nie moge wstawiac emotikonek i nie moge edytowac swoich postów.....wrrrrr WHY???????????

Gag co Ty masz z tym laptokiem? :sorry2::sorry2:
hahahaha ciekawe walentynki z teściem :-D:-D
Co do koloru, ja pewnie bym speniała, ale mam fryzjerke taką, która robi co chce i nie slucha się klientek :P Ja powiedziałam tylko, że marzy mi się rudy bo blondasy się znudziły ... to już o nic nie pytała, zrobiła i tyle. Wygodne wszystko mogę na nią zwalić, jakby co :P
Dziewczyny jak ja zazdroszczę pracującym, marzy mi się pół etatu (cop by się nie zmęczyć bardzo), bo dorywcze robotki, jakoś tak nie dają mi wytchnienia... Chce mi się uciec z domu.

reklama
matusia - jeszcze musze na niego poczekac jakies 2,5-3 miesiące :/ żelka -nie wiem, ostatnio lapki mnie nie lubią - ani ten nowy, ani ten stary :(((( , ale jest nadzieja, że po sobocie cos sie poprawi w tym temacie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry