reklama

Maj 2011

Się witam :-)
Ja też już pożarłam pączka:zawstydzona/y:, mamy tutaj w biurze za darmoszkę:-). Dzisiaj Marti wstała o 6:szok:, dzwoniłam do teściowej , od tamtej pory już dwie drzemki miała. A nocka super, tylko jedna pobudka.
Przyniósł mi listonosz właśnie piramidę dla małej, już się nie mogę doczekać popołudnia i jej reakcji. A dzisiaj na 16,30 pociskamy na szczepienie. Na pneumokoki ją zaszczepię. Martyś na bank nie będzie zachwycona:-D.

Polcia, Stasiu buziaki dla Was****
Żelka taka migrena to masakra, współczuję, dobrze, ze już dzisiaj lepiej, pysznego dnia u mamci:-)
Karolq zdrówka dla Zuzi, daj znać po lekarzu:)
Matusia moja szefowa podobnie, też nie cierpi spóźniania, staram się unikać spóźnień, ale wiadomo różnie czasem jest, ale za minutę spóźnienia można dostać ochrzan, czyli podobnie jak u Ciebie;/

Udanego dnia:)

reklama
Hej, witam sie pączkowo :) ja oczywiście juz po pączkach....jakiś 20....hehehhe, ale w wersji mini ;) Stasiu tez cos tam podjadł - chyba mu zasmakowało, bo czekał na jeszcze :) dziękujemy za życzonka :) nie wiecie czy foteliki do karmienia FP są na gwarancji? Nie moge sie dodzwonic do sklepu. Pękło nam w jednym miejscu, a niby miałabyc taka porządna firma - a to zwykły szajs ;) młody spi to ja wykorzystam tę spokojna chwilkę i pospisuję sobie Wasze przepisy. aaa....Kamcia jesli jetes w stanie cos poradzic na mój problem z wygladem postu to bardzo proszę Cię o to. dzięks :)

Witam pączkowo
Buziolki dla okrąglaczków:-) piateczka od Barunia
Zdrówka dla chorowitkówi tych dużych i tych małych, u nas na szczęście chorobowy spokój, małe kichanka a po za tym ok.
Muszę zmykać bo jakiś dwulatekdaje popalić:-) włączył się jej południowe buczenie:-)

cześć kochane kobietki :)

byłam dziś w UP :-D i jestem niepocieszona, bo nie mogłam przedstawić swoich wygórowanych wymagań i boję się,że jeszcze mi jakoś pracę zaproponują :baffled::ninja2::-D

Stanisławie, Polinezjo, Oskarku buziaczki dla Was ! :-D

aina cienias jestem, bo narazie zero... jedno wielki zero pączka... ale spokojnie... nadrobię po południu :-D

Ostatnia edycja:
Witam się i życzę tłustego smacznego :-D
Piękne słońce u nas świeci, młody śpiocha więc ja się idę szykować i jak Igi wstanie pomykamy na spacer:)

Moc buziaków dla dzisiejszych okrąglaczków: Stasia Gag, Polusi Majusi i Oskarka Karolki :*:*:*

Uciekam i będę wieczorkiem :)

Cześć Wszystkim:-)

Maja, Karolka, Gag Buziaki dla Waszych cudownych okrąglaczków:*****

Powiem Wam że ani jednego pączka nie zjadłam i nie zamierzam (choć mam ochotę nie powiem).
U nas sypie śnieg mam SERDECZNIE DOŚĆ zimy brrrrrrr:no: tak bym już kości do słoneczka wygrzła mmmmm.......
Nie nadrabiam teraz bo czekam na koleżankę ma wpaść ze swoją bandą dziweczyn czyli z dwoma właściwie ale one hałasu robią za 10;-)

Miłego dnia i do wieczorka kochaniutkie.

Możecie się najeść pączkami za moje zdrowie;-);-)

To ja już zaczęłam wyżerkę i się dzielę, żeby nie było;-) Smacznego!
paczki.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry