reklama

Maj 2011

reklama
Och wy głodomory pączkowe
Dorwałam sie do starego kompa i chciałam tylko pokazać zdjęcia Madzi, bo kiedyś obiecałam że wkleję jak jej włoski odrastają
A więc tak jest a tak było

Załączniki

• DSC01056.jpg
    DSC01056.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC00709.jpg
    DSC00709.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 55
Pączkowe kusicielki a kysz ode mnie;-)
Ainka ja nie zajadam bo sama wyglądam jak pączek toteż sobie odpuściłam;-)

Ale Wy chudzielce zajadajcie, zajadajcie a Ty Paulinko przodowniczką pączkową chyba jesteś;-)

Paula super odrastają włoseczki:tak:

Ale się nagadałyśmy z koleżanką prawie 5h u nas były, na szczęście wzięła tylko starszą córkę także spokój był i w miarę cicho;-) Poczęstowałam dziewczyny pomidorową i pączkami:-)
A z rzeczy gorszych mąż ma okres chyba bo focha włączył zaraz jak z pracy wrócił, teraz już śpi;-) Jutro przylezie i będzie przepraszał za humory:-D

Paulina włoski wypadły jej ze stresu(braciszek,ostawienie butelki odstawienie smoczka) wszystko naraz:-(
A włoski wypadły w październiku w przeciagu chyba dwuch tygodni a teraz mają około 3 cm:-) i wyglada jak bobasek

reklama
Hej kochane :*

a u Nas chaos, zmieszanie , bałagan , ehhh ale może jakoś to będzie ... ale codziennie wywozimy jakieś rzeczy a tu wciąż jeszcze i jeszcze... :confused2:

dla chorujących mamuś i dzieciaczków dużo dużo zdrówka :* ;* oby migreny , gorączki i inne poszły precz!

Pączków zjedliśmy dziś tylko po dwa :rofl2: a jak chcieliśmy więcej to na tym naszym nowym zadupiu już były wykupione :-D

dziękujemy za gratki na 9 miechów i również wszystkim małym Jubilatom tym spóźnionym i tym dzisiejszych życzymy wszystkiego co najlepsze :*

nie wiem jak będzie u Nas z netem po przeprowadzce bo póki co nic konkretnego znaleźć więc nie wiem ....

Paula
- super! widać duuuużą poprawę !!!!!!
Marzenka- :* dasz radę ! a gdzie pracujesz przypomnisz Nam ?

kurcze pogubiłam się co jeszcze sorki kochane :* ale dla wszystkich samych pozytywów !

aaa mam też foteczki młodego z chrzcin ale kurcze nie mam czasu teraz wgrać ale zrobię to :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry