mojeszczescia
Fanka BB :)
Jak was znaleźć na fb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem załamana, wygląda na to, że mały słabe zęby odziedziczył po mnie, bo mój M. ma zębiska idealne, ani jednej plameczki, kompletnie nic. Za to ja męczę się z dentystami od 3-go roku życia i teraz Kuba tak samo :/ Pocieszam się tylko tym, że lepiej żeby miał próchnicę niż SM...A tak więcej to nic się nie dzieje, wszystko po staremu..Podminowana jestem, bo moja przyjaciółka trafiłą do kliniki do Bytomia z hipotrofią płodu, skurczami i małowodziem a do tego ma dość zaawansowaną nadpłytkowość i będzie mieć cc 2 września, ponad miesiąc przed terminem....
w miarę w temacie jestem :-)
Po za tym walczymy z Olą z pieluchami, idzie nam średnio, jak jednego dnia się cieszę bo bez wpadki to na drugi dzień już gorzej, ale mam nadzieję że za max miesiąc pożegnamy pieluchy.
Przekomicznie to wygląda. A kupkę jak chce to woła "be" i sam leci po nocnik, no ale tak jak mówię, zdarza się, że nie zdąży i jest klops. To początki, więc musimy być cierpliwe