reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ja najwczesniej dowiem sie kolo Swiat, bo wtedy bede miec nastepne USG i o ile sie zdecyduje.
Poniewaz mamy corke wszyscy mysla, ze chcemy synusia a mi to naprawde obojetne stad tez mysle, ze moze fajnie nie wiedziec i miec niespodzianke.
Co zrobilismy z mezusiem to juz jest i wplywu na to nie ma :)
Jezu dziewczyny ja spac nie moge, od godziny juz sie krece na lozku i kombinuje, co tu robic....

reklama
Mnie głowa boli codziennie już mam dość eeeeeee

W tej chwili kładzie się nacisk na sn i dopiero w ostateczności cc,jak leżałam z Goścą w szpitalu(3 ostatnie mce ciąży) to było tam na patologi kilka dziewczyn "potrójnych" i większość rozpakowała się normalnie. Nawet jeżeli jeden maluch jest do góry nogami a 2 odwrotnie to i tak stawiają na sn bo jak się urodzi ten co jest prawidłowo ułożony to ten 2 odwraca się i rodzi normalnie.Co do bólu można się przecież znieczulić całkiem skutecznie,niestety u mnie nie ma szans bo rodze za szybko i nie zdążyło by zadziałać:/

niestety poziomka w niektórych szpitalach nie ma znieczulenia, u mnie nie ma, dlatego rodzenie na żywca. stad moje obawy bo boli straszliwie i tego bólu znowu się boję.

Adeczka ja od godziny na nogach,nie mogłam sobie jakoś miejsca znaleźć w łóżku :( nie wiem co jest bo ostatnio wstawałam po 9tej

Widze, ze na 5 maja jest nas wiecej... Ciekawe jak to bedzie, ktora pierwsza i jak.... Ja mialam ciezki porod, bole krzyzowe, rozwarcie prawie zero, wody odeszly a skurczy porodowych nic w dodatku zero pomocy od lekarzy itd. Ale udalo sie i staram sie o tym nie pamietac.
Boje sie tylko tego rozerwania krocza, bo tu w UK nie nacinaja cholera...

Ja tez spac nie moge, straszne to...

Kurcze czlowiek ma weekend zeby sie wyspac a tu nic. Maz spi, cora spi a ja siedze na necie. W dodatku nie wiem ktora godzina, bo nie dosc ze czas przestawiamy to w UK godzina do tylu i juz nie wiem, ktory zegarek dobrze chodzi...
No i glodna jestem ide cos zjesc.
I powiedzcie mi co z tym spaniem, bo nigdy tak nie mialam hahaha

ja od początku ciąży kiepsko sypiam ale nigdy tak wcześnie nie wstawałam. Zresztą nad ranem śniły mi się jakieś głupoty:(

reklama
ja mam na 6tego maja. Dziewczyny może nie myślmy na razie o porodzie,wczoraj się Was naczytałam i kurde w nocy mi się śnił poród

Do góry