reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2011

reklama
wogóle to zapomniałam się pochwalić że my już na oknie mamy poprzyklejane ozdoby od piątku:-p
a mój D ściąga kolędy i filmy świąteczne i będziemy sobie oglądać wieczorami przy cieście i ciepłej czekoladce ale będzie super

to myj leniwcu:-D:-p
ja pomyłam już właśnie w piątek od zewnątrz i od środka.. znaczy tylko salonowe umyłam :-p
bo przeziębiona jestem a nie mogłam się doczekać naklejek:-D
no i ponaklejałam , ael dolną część okna i tak już moja Vi wymazała paluszkami:-D

od razu leniwcu:p nie myłam bo walczyłam z moimi oskrzelami a ostatnio nie ma pogody do mycia:(

ehh całkiem zapomniałam że dzisiaj na skwerze koncert mikołajkowy a ja siedzę w domu:(

Ostatnia edycja:
ja też w domu zakatarzona.. D znów gra:-D no ale musi się nagrac żeby mi w święta gry nie russzał:-p
mała śpi a ja te kluski będę zaraz lepić bo już mi ziemniaki ostygły :-D

W końcu Was nadrobiłam ale żeście się rozpisały, że hoho.
My wczoraj wróciliśmy po 23.
Bubbles niestety ale nie zdążyłam Babci powiedzieć o ciąży, ale tak jak piszesz, że na pewno już wie.
Mój M przyjechał również więc do jutra jest z Nami, a potem zobaczymy się dopiero 22.12.:-(
Widzę, że świątecznie się zrobiło, aż miło poczytać.

Alex dobrze,że cało wróciłaś i miałaś swojego M w takiej chwili przy sobie. Trzymaj się ciepło. Myślami jestem z Tobą:)

Ostatnia edycja:
Dzięki Jolek. Bardzo się ucieszyłam jak przyjechał Mój M., w takich chwilach wiadomo, że najlepiej mieć przy sobie najbliższą ci osobę.

reklama
Witam się leniwie, gilowato i niedzielnie :-) Ja nadal chora ale z tego co wyczytałam na forum zaraz po mnie siadło zdrowie połowie forumowiczek :zawstydzona/y:

Alex współczuję z powodu śmierci babci. Kondolencje.

Ja swoją pochowałam rok temu, została mi jeszcze jedna, bo dziadków od dawna nie mam, jednego nawet nie zdążyłam poznać :-(
Najgorsze, że teraz wśród ludzi w naszym wieku zaczynają odchodzić rodzice... Nieubłagany czas i śmierć... :-(

A ubieranie choinki w Wigilię jest tradycją tak jak wyszukiwanie gwiazdki i 12 potraw na stole, czy dzielenie się opłatkiem :-) W naszej rodzinie też zawsze ubieramy w Wigilię. A wzięło się to stąd, że drzewko jako symbol drzewa biblijnego należy wprowadzić do domu w dniu imienin Adama i Ewy, czyli 24 grudnia. Z tego samego powodu wiesza się na nim jabłka ;-)

Do góry