reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
My jutro wyjeżdżamy do rodziców na święta. Całe przygotowania nas ominęły. My tylko zajęliśmy się kupnem prezentów :) Jutro tylko pomoc przy przygotowaniu kolacji i można świętować. We wtorek usg 3d... Już się nie mogę doczekać, im bliżej tym bardziej się martwię.

Kochane Majówki! Nie wiem czy w święta będę miała czas żeby zaglądać na forum, więc już dzisiaj życzę Wam cudownych świąt, przede wszystkim spokojnych. Abyście były ciągle uśmiechnięte, bogatego Mikołaja oczywiście i miłej rodzinnej atmosfery. :)

Cześć Kochane:-D
Wpadam na chwilę pomiędzy gotowaniem ,sprzątaniem a zakupami:-p Nie mam pojęcia jak z tym wszystkim zdążę :dry:
U na jest na odwrót bo to do nas się rodzinka zwala ale to może i lepiej bo mi się nie chce nigdzie jechać.
Robię pierwszy raz pasztet z selera ciekawe co z tego wyjdzie:eek:

jak tam prezenty wręczone?? :)

poziomki coś Ty za przepis wyrwała????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Kochane:-D z tego wszystkiego nie tam gdzie trzeba wstawiłam posta:zawstydzona/y:
Wpadam na chwilę pomiędzy gotowaniem ,sprzątaniem a zakupami:-p Nie mam pojęcia jak z tym wszystkim zdążę :dry:
U na jest na odwrót bo to do nas się rodzinka zwala ale to może i lepiej bo mi się nie chce nigdzie jechać.
Robię pierwszy raz pasztet z selera ciekawe co z tego wyjdzie:eek:

taa wręczone..
dałam dzieciakom , złozyłam życzenia ode mnie D i małej i poszłam...

poziomki już przenosze;-) właśnie się zastanawiałam czy to tam chciałaś zamieścić czy pomyliłas wątki:-D

poziomki a ten przepis ma być w wątku tym co jest "gwiazdka..." czy miał być w "mam apetyt"??
bo jak co to też przeniosę :p

Ostatnia edycja:
reklama
Karolq8 nic nie szkodzi, ze nie zauważyłas ;-)
Ja chodze do herbicha.. Kilka koleżanek mi go poleciło więc się do niego zgłosiłam :tak:

Teraz zabieram się za robienie serniczka :tak:Mniami:tak:

86ania86 hey ;-)

Do góry