reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

persefona o matko - nie strasz :-D A na poważnie to gratulacje dla Remika!!
Mój na razie zaczyna łapki pakować do buzi i w ogóle wszystko co znajdzie się w zasięgu jego łapek no i obficie się ślini ale mam nadzieję, że poczeka jeszcze troszkę z tymi zębolkami...

reklama
Persefona coś chyba z ciśnieniem dzisiaj bo z kim bym nie rozmawiała to narzekał na ból głowy. No to gratulacje dla Remika z okazji pierwszego ząbka :) Wczoraj na kwietniówki weszłam z ciekawości i tam jedna dzidzia o tydzień od Igora starsza ma już dwa ząbki.

Jaipur widać małemu było łatwiej się załatwić w wodzie...Kilkanaście lat temu mojej znajomej córka tylko i wyłącznie w kąpieli kupe robiła.

Jeszcze mu nie przebił-czekamy;-)ale jest już wyczuwalny pod dziąsłem...a mały ślini się,gryzie co popadnie (nawet mnie),wkłada już całe rączki,mało śpi i marudzi często...zwalałam w większości to na pogodę,a tu taka niespodzianka...

Persefona gratuluje wyżynającego się ząbka!

U nas dzisiaj jak zwykle, płacz na spacerze. Ja właśnie tez juz zastanawiam sie nad chustą tylko mój mały najbardziej lubi jak go sie trzyma odwrotnie, czyli jego plecki oparte o moja klatkę. W ogóle to niezły z niego gagatek stwierdzam.
Dzisiaj kupe walnął o 5 nad ranem:-)

Zastanawiam się co tam u Adeczki słychać..Kamcia Ty masz do niej nr może odezwij się i przypomnij jej o nas :)

Persefona czekamy na tego pierwszego zębulka :)

Alex miejmy nadzieję,że małemu przejdzie szybko to marudzenie. Dobrze,że kupa w końcu przyszła.

Chrzciny jak najbardziej udane. Pogoda lux, Lenka całą mszę przespała, w lokalu zachowywała się grzecznie, do wszystkich się usmiechała i pozwalała nosić. Teraz śpi po całym dniu pełnym wrażeń :-).
Wszystko się udało i po co było się tak denerwować :tak:

reklama
Do góry