reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

witam sie "porannie" :-)
i to narazie tyle bo musze te nieszczesliwe testy na prawko cwiczyc :p
ps.kamcia wez babe na przetrzymanie to moze troche obnizy ten czynsz :tak: :-p gorzej jak sie zglosi ktos inny i bedzie w stanie zaplacic tyle co ona sobie zyczy :dry:

reklama
Lwiapaszcza udanych chrzcin życzę :)

Aina dziękuję, pospałam trochę a tatko się Igim zajął.Nawet mu doopsko umył jak kupę zrobił. Muszę powiedzieć,że od momentu jak młody zaczął dostawać jabłko i teraz marchew to kupkę ma częściej a nie jak do tej pory co 5 dni.

Zaraz się zbieramy i na spacerek brykamy:) Co do płaczu to Igor tylko z mieszkania na klatkę wyjeżdża od razu się uspokaja.

witamy się po kąpieli, dzisiaj junior się popisał i walnął dwa u-boty do wody.W wiaderku wyobraźcie sobie jak to wygląda:D usmiech juniora i okręt się wynurza:DDD raz tak zrobił- była w szoku,bo po raz pierwszy się to zdarzyło,zmieniłam wodę, hop do czysciutkiej wody, szampon na włoski i szorujemy, patrzę a tu znów okręt się wynurza:-D
plus tego taki ,że mamy zaliczoną kupę 5 dniówkę:)

Hejka
Mój maluch robi ostatnio kupy co 3 dni. Tak mu się spodobało i już. Jak już wyprodukuje kupala to aż mu się kołnierzem wylewa... Szok
My dziś mieliśmy dzień leniwca.
Obiad u mamy. Po powrocie oglądaliśmy filmy a młody sobie fikał między nami na łóżku. Teraz już po kąpieli i zasypia w łóżeczku.

Powiedzcie mi kiedy można dziecko do spacerówki wkładać. Mój 'maluch' już się ledwo mieści w gondoli. :/

reklama
Witam
my dziś byliśmy w odwiedzinach u chrzestnego Remika. Fajnie było.:-) Pogoda dopisała,więc siedzieliśmy na działeczce. Remik byl grzeczny i sporo drzemał,tylko cholerne osy były natrętne-wybijaliśmy jedną za drugą:wściekła/y:. Wróciliśmy nad wieczorkiem,więc dopiero mam chwilke na bb (mały coś marudzi a ja pisze jednym palcem:sorry2:).
jolek dodam,że ja dzisiaj też wstałam z ogromnym bólem głowy:no:

edit: Jednak miałam rację! Remikowi ząb idzie! Już jest prawie na wierzchu! Tak szybko!:szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry