reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
sylwia raczej się nie znajdzie bo tej chatki nie ma w ogłoszeniach na wynajem gdzie każdy sprawdza
jutro dam jej znać ze chcemy poorozmawiać na temat domu a tym czasem zadzwonie rano obejrzeć jeszcze jeden bo właśńie dzisiaj się pojawił na wynajem
moze będzie lepszy a chcą 600:-) zobaczymy
marzena zajebiaszcza willa
też bym się chwaliła jakbym w takiej miała spac hihih
zazdroszczę
persefona możliwe możliwe ale zanim się przebije to koże potrwać z tym zębem..
Vi tez miała koło 4 miesiąca pierwszą jedyneczke po tygodniu drugą ;-)
jolek Ty zdrajco
hehehe
jolciu no własnie chciam cię zasmucić bo jakiś miesiąc temu a raczej dokładnie na początku lipca moja kochana Viki wrzuciła mi telefon do szklanki z sokiem i już się nie włączył..
takim sposobem nie mam żadnych nr i telefon zastępczy:-(
ale poszukam czy mam jej numer w prv i jak co to rano napisze jej eske
ja moją powoli daję do spacerówki też się na płasko rozkłada ale jest i tak na półleżąco bo ona leżeć na płasko nie chce .. chyba że śpi..
a w spacerówce jej wygodnie...
choć jeszcze nie przestawiłam się tak na już bo wolę poczekać Vi jak miała 4 msc i 2 tyg już sama siedziała więc była w spacerówce na stałe to wiec poczekam jeszcze trochę 
basiek alex gratki dla 3 miesięczniaków:-)
jolek pocieszyć cię... ja chodze sama z 2 dzieci na szczepienie
no raz mój był z nami :-)
jutro dam jej znać ze chcemy poorozmawiać na temat domu a tym czasem zadzwonie rano obejrzeć jeszcze jeden bo właśńie dzisiaj się pojawił na wynajem
moze będzie lepszy a chcą 600:-) zobaczymy
marzena zajebiaszcza willa
też bym się chwaliła jakbym w takiej miała spac hihih zazdroszczę
persefona możliwe możliwe ale zanim się przebije to koże potrwać z tym zębem..
Vi tez miała koło 4 miesiąca pierwszą jedyneczke po tygodniu drugą ;-)
jolek Ty zdrajco
hehehejolciu no własnie chciam cię zasmucić bo jakiś miesiąc temu a raczej dokładnie na początku lipca moja kochana Viki wrzuciła mi telefon do szklanki z sokiem i już się nie włączył..
takim sposobem nie mam żadnych nr i telefon zastępczy:-(
ale poszukam czy mam jej numer w prv i jak co to rano napisze jej eske

ja moją powoli daję do spacerówki też się na płasko rozkłada ale jest i tak na półleżąco bo ona leżeć na płasko nie chce .. chyba że śpi..
a w spacerówce jej wygodnie...
choć jeszcze nie przestawiłam się tak na już bo wolę poczekać Vi jak miała 4 msc i 2 tyg już sama siedziała więc była w spacerówce na stałe to wiec poczekam jeszcze trochę 
basiek alex gratki dla 3 miesięczniaków:-)
jolek pocieszyć cię... ja chodze sama z 2 dzieci na szczepienie
no raz mój był z nami :-) bra00721
Fanka BB :)
cześć kochane 
u nas słoneczny dzionek, więc pewnie dzień zaczniemy od spacerku... o ile młoda pozwoli, bo wczoraj znowu coś nie chciala leżeć w wózku ;/
padnięta jestem, bo budziła mi się 3 razy w nocy, o 24, 2 i 4 więc co zdąrzyłam usnąć na dobre, to znów sie budziła. nie ma litości dla matki ;/
co do szczepień to juz zapowiedziałam M, że na następne we wrześniu idzie ze mną... oczywiście przytaknął, ale czy pójdzie to inna sprawa ...
a faktycznie jak to będzie jak maluch będzie starszy, a co dopiero z dwójką naraz! kamcia... szacun
u nas słoneczny dzionek, więc pewnie dzień zaczniemy od spacerku... o ile młoda pozwoli, bo wczoraj znowu coś nie chciala leżeć w wózku ;/
padnięta jestem, bo budziła mi się 3 razy w nocy, o 24, 2 i 4 więc co zdąrzyłam usnąć na dobre, to znów sie budziła. nie ma litości dla matki ;/
co do szczepień to juz zapowiedziałam M, że na następne we wrześniu idzie ze mną... oczywiście przytaknął, ale czy pójdzie to inna sprawa ...
a faktycznie jak to będzie jak maluch będzie starszy, a co dopiero z dwójką naraz! kamcia... szacun
Hej laseczki
Nareszcie się wyspałam
Maluszek cały dzień był wczoraj grzeczny jak aniołek. Jadł, bawił się, drzemka i tak w kółko. Wieczorem zatankowałam go do wypęku i pospał od 22 do 6.30 z jedną przerwą na cycolenie. Pewnie sobie to odbije w swoim czasie ale przynajmniej nie czuję się taka zdechła jak przez ostatni tydzień.
jolek - trzymam kciuki za bezbolesne szczepienie
Hope - nie bądź taka, pochwal się co tam dziubiesz.
Co do szczepień to my byliśmy na pierwszym razem i całe szczęście bo ja trzymałam małego a lekarka już "Gdzie pieniądze? Gdzie pieniądze?". Gdybym była sama to nie mam tylu rąk niestety a tak jakoś daliśmy radę.
jolek - trzymam kciuki za bezbolesne szczepienie
Hope - nie bądź taka, pochwal się co tam dziubiesz.
Co do szczepień to my byliśmy na pierwszym razem i całe szczęście bo ja trzymałam małego a lekarka już "Gdzie pieniądze? Gdzie pieniądze?". Gdybym była sama to nie mam tylu rąk niestety a tak jakoś daliśmy radę.
aina110
Witam, witam
Mój Bąk budził się identycznie jak Twoja Lenka Braa.
Hope bo tu nas ciekawość zżera
Jolek powodzenia na szczepieniu i daj znac jak po.
U nas gorąco.. pfff... i mamy chyba jakąś plagę muszek i komarów, te małe stwory pogryzły mnie okropnie...
edit, edit: Joluś, a może niedlugo faktycznie okresu dostane?
Mój Bąk budził się identycznie jak Twoja Lenka Braa.
Hope bo tu nas ciekawość zżera
Jolek powodzenia na szczepieniu i daj znac jak po.
U nas gorąco.. pfff... i mamy chyba jakąś plagę muszek i komarów, te małe stwory pogryzły mnie okropnie...
edit, edit: Joluś, a może niedlugo faktycznie okresu dostane?
Ostatnia edycja:
Witam witam.
Pożaliłam się wczoraj na Igora i dziś dał mamie pospać :-)
Właśnie mnie rozwalił krasnal kochany. Siadamy do jedzenia , młody popatrzył na cyca coś tam po swojemu powiedział pogłaskał go i do buzi...przezabawnie to wyglądało
Pogoda u nas dziś słoneczna tylko jak na razie na termometrze za dużo stopni nie ma.
Pożaliłam się wczoraj na Igora i dziś dał mamie pospać :-)
Właśnie mnie rozwalił krasnal kochany. Siadamy do jedzenia , młody popatrzył na cyca coś tam po swojemu powiedział pogłaskał go i do buzi...przezabawnie to wyglądało

Pogoda u nas dziś słoneczna tylko jak na razie na termometrze za dużo stopni nie ma.
reklama
karolq8
Jolek kiedys mowilas ze bedziesz dzwonila do Misi i co? Nie bylo mnie tyle czasu i nic niewiem